dimecres, 24 de febrer de 2010

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL (Grup 5): CF ARTESA DE SEGRE, 1 - CF SOLSONA, 2

AMB DEFENSA NUMANTINA, PUNTS D’OR

CF Artesa: Farré, Solsona, Gené, Gibert (Durany), Aubets, Alvarez, Santacreu (Saladrigues), Àlex, Escalé, Carles i Sergi Galcerán.
CF Solsona: Juanjo, Obiols, Jean, Alcàzar, Codina, Freixes, Piera, Miki(Serra), Cots, Sala(Alarcón) i Casanovas(Novelles). També es van desplaçar Solé, Jiménez i Rodri.

El Sr. Jaume LORENZO CASELLES va ser l’encarregat d’arbitrar l’encontre, éssent auxiliat pels Srs. Ivan CURTO i José SABARIEGO. La seva labor va ser bona. Per l’Artesa, va mostrar targetes grogues a Gibert, Galcerán, Trepat i Sergi Galcerán (64’ i 85’) (per tant vermella) i targeta vermella directa a Alvarez(min. 41), per donar un cop de colze, amb la pilota parada. Pel Solsona, targetes grogues a Obiols, Freixes, Sala i Alarcón. A Juanjo, en el minut 31, li va ensenyar la vermella directa per entrar un contrari, fer-li la traveta i ser el darrer defensor.

Els jugadors de José PRIETO RUIZ, nou entrenador del Solsona, van lluitar de valent per a obtenir “els tres punts en joc i alguna cosa més”. En el minut 20 els solsonins ja es posaven a manar en el marcador per mitjà de Casanovas. L’Artesa ataca insistentment i amb força, la qual cosa propicia que un davanter local s’escapoleixi de la defensa i el porter Juanjo li fa falta, apreciant l’àrbitre que és mereixedora de vermella directa. Com el Solsona no tenia porter suplent va haver d’utilitzar un jugador de camp, CODINA. Era el minut 31. En el 35’, l’Artesa empata el matx, pensant que tindria facilitats per la inexperiència del nou porter.
Prieto va muntar una segura i fèrria defensa, esperant una oportunitat per donar el cop definitiu. El camp estava molt enfangat i els locals no trobaven com marcar. No s’ho creien: Un jugador de camp com a porter i no trobar per on introduir la pilota. Els seus atacs no eren efectius i els visitants els resolien satisfactòriament.
En el minut 65 els solsoní Jean va aconseguir introduir la pilota en el marc de Damià, representant l’estocada final. L’Artesa malferit, havia sofert l’expulsió d’Alvarez en el min. 41, va veure com Sergi Galceran era expulsat per la seva segona groga en el min. 85. Jugant amb 9 jugadors, el Solsona va barrar la seva porteria i va aconseguir els tres punts, fonamentals i importants davant un rival directe.

Aquest diumenge vinent, dia 28, ens visita el CF Juneda, empatat a 23 punts amb el Solsona, per tant és un partit MÉS QUE IMPORTANT, TRASCENDENTAL. Qui guanyi farà un pas endavant de cara a la salvació. Esperem i desitgem que sigui el Solsona l’afavorit.
AFECCIONATS, SIMPATITZANTS I SOLSONINS els jugadors necessiten el vostre recolzament. VENIU AL CAMP A ANIMAR.PROPERA JORNADA

Diumenge, 28 de febrer de 2010, a les 16:30 (2/4 de 5 de la tarda), al Camp Municipal d’Esports de Solsona

CF SOLSONA & CF JUNEDA