dimecres, 17 de febrer de 2010

Campionat Catalunya Sènior Masculí 2a Cat. TB.ASSESSORS CB SOLSONA 72 – CB. MARTORELL - SOLVIN “B” 66


TB ASSESSORS CB SOLSONA 72: Quico Rafart (13), Xavi Viladrich (2), Roger Comas (15), Dani Vendrells (0), Valentí Farràs (0), Ferran Torres (12), Jordi Ramon (21), Oriol Gavaldà (9).


Parcials: Min. 10 : 19-24. Min. 20 : 33-34. Min. 30 : 49-44. Min.40 : 72-66.


PARTIT MOLT INTENS

Un partit molt intens i vibrant és el que es va poder viure el diumenge de Carnaval a la pista solsonina. Donada la importància del resultat en una classificació tan ajustada, va ser un matx amb molta duresa visitant, permesa pels àrbitres però sempre dins de la legalitat, i que ens va fer sortir del partit en alguns moments (segurament el carnestoltes, la falta de descans i concentració també hi va influir).

El primer període es va voler jugar a un intercanvi de cistelles, i la fortalesa visitant perjudicava l’intent de joc viu solsoní, i finalitzava el primer parcial amb 19-24.
Els segons deu minuts els taronges van ajustar molt més la defensa, aconseguint donar la volta al marcador al minut setze. En aquests moments es veié la falta de descans solsonina, havent de fer moltes faltes personals que permetien als de Martorell anotar i arribar al descans un punt amunt.

En la represa es continuà veient un joc més igualat fins als darrers dos minuts, on ara sí, els solsonins feien gala de la seva qualitat i agafaven un petit avantatge de cinc punts.
Aquest avantatge en l’electrònic va permetre jugar els darrers minuts amb una mica de tranquil•litat i guanyar el matx, tot i que molts errors finals sota cistella van fer que només per un punt no es pogués recuperar el “bàsquet average”, un fet que pot ser molt important a final de temporada.

En resum, un partit amb molts minuts per oblidar i en el qual es pot tornar a reclamar falta de concentració. Tot i l’excusa del Carnaval, 21 pilotes perdudes i el percentatge de tirs lliures fa pensar que en definitiva, el millor va ser la victòria final.


Aquest cap de setmana desplaçament a la pista del tercer classificat, el Sant Gervasi de Mollet del Vallès. Tot i no ser un partit fàcil, caldrà donar-ho tot en una jornada on els equips de sota juguen entre ells i alguns ens passarien en la classificació. El partit del TB ASSESSORS CB SOLSONA serà diumenge a les 18:15 hores. Molta sort!


Tota la informació sobre equips, resultats i classificacions, a www.cbsolsona.com