dimecres, 20 de gener de 2010

Promoció Econòmica acosta eines per fer front a la crisi al comerç, l’hostaleria i els autònoms

20/01/2010

S’oferiran dues sessions informatives dimecres vinent a la sala cultural de l’Ajuntament

En un context de crisi es considera més necessari que mai estar informat de l’oferta de subvencions, dels canals de publicitat disponibles i de les eines que poden ajudar el propi sector. És per això, que la regidoria de Promoció Econòmica de Solsona convoca a dues sessions informatives el comerç, la restauració, l’hostaleria i els treballadors autònoms de la ciutat i la comarca dimecres vinent, dia 27, a la sala cultural del consistori.

D’una banda, a 2/4 de 4 de la tarda, es parlarà d’“Els panells digitals de Solsona i les subvencions vigents al comerç”. En aquests moments els dos Smart Points de la ciutat ja es troben a ple rendiment després de resoldre’n els problemes tècnics que han tingut des que es van instal·lar, el febrer de l’any passat. La regidoria de Promoció Econòmica en recordarà les possibilitats informatives i publicitàries –tant l’opció dinàmica com l’estàtica– d’aquest mitjà. A més, s’informarà els comerciants de l’oferta d’ajuts vigents per obrir un nou negoci, fer millores a l’establiment o adquirir béns mobles.

El mateix dimecres, però a les 8 del vespre, el president i el secretari executiu de la Confederació de Treballadors Autònoms de Catalunya (CTAC), Salvador Duarte i Pere Caballero, respectivament, també seran a Solsona per exposar les mesures contra la crisi dels autònoms el 2010.

L’Ajuntament va organitzar la primavera passada una primera reunió “a fi de detectar si aquest sector destacava alguna necessitat concreta”, explica Josep Caelles, regidor de l’àrea. Segons ell, “aquesta nova xerrada pretén ser molt més àmplia” i, per aquest motiu, fa una crida a assistir-hi a tots els treballadors i treballadores per compte propi del Solsonès. Així mateix, matisa que el consistori no té cap lligam amb la CTAC, però “davant l’actual conjuntura, els autònoms han de ser coneixedors dels beneficis que comporta estar afiliat” a una organització com aquesta.

Font: Ajuntament de Solsona