dilluns, 25 de gener de 2010

P.B. SOLSONA sènior femení 5 - C.N. CALDES F.S. 4

VICTÒRIA EN EQUIP


Jugadores: Anna Tàpia, Elena, Nuvi, Anna Serra, Merxe, Alba Guilanyà, Paula, Neus, Ester, Clàudia i Raquel

Entrenadors: Ramon Trilla i Josep Maria Guitart

Delegat: Josep Vidal

Baixes: Alba Colell, Anna Gil i Jess

Gols: Merxe (1 a 0 minut 7), Neus (2 a 0 minut 11), Anna Serra (3 a 3 minut 26), Nuvi (4 a 3 minut 33), Anna Serra (5 a 3 minut 35)Dissabte passat la Penya femení culminava un 5 a 4 al marcador contra el Caldes en la dotzena jornada de lliga.

Des del començament va ser un partit molt treballat on totes les jugadores van entregar-se per arribar a aquest mereixedor resultat i ja als inicis de la primera part la Merxe va marcar un gol driblant-se la portera contrincant. Al cap de pocs minuts sortia la Neus al camp en el seu debut després d´una lesió de genoll i amb passe de l´Alba Guilanyà, marcava un gol amb un gran xut des de la banda esquerra. Els ànims i la força de les de la Penya no parava de créixer.

Amb un 2 a 0 al marcador, tot semblava més fàcil, però en uns minuts de confusió les noies del Caldes s´avançaven al marcador gràcies a tres infortuïts gols deixant un resultat de 2 a 3 al final de la primera part.

En la segona part del partit, la força de les de la Penya no va minvar i l´Anna Serra aconseguia tornar a igualar el marcador, l´esperit de victòria va continuar present i la Nuvi va fer un gol de cap. Ja ens avançàvem al marcador amb un 4 a 3. I amb un passe enlairat de la Nuvi, l´Anna Serra tornava a marcar amb un contundent golàs, posant el 5 a 3 al marcador.

Ens els últims minuts del partit, la desesperació del Caldes, feia que passesin a jugar de 5 i marcant un únic gol al final del partit, deixant així, el marcador amb un lluitat i treballat 5 a 4 i pujant una posició a la taula de la classificació.

Tres punts importants i també la recuperació de la Neus on ha pogut tornar a jugar un partit oficial després de molts mesos de baixa per culpa d´una lesió al genoll.

Aquesta setmana es juga la tretzena jornada a les 6 h de la tarda a Castelldefels. Equip que es troba dues posicions per sobre a la Penya en la taula classificatòria i amb només dos punts més.

Ànims equip i endavant!!