dilluns, 25 de gener de 2010

Paula Martínez, Mercè Llordella i Patrícia Cases participen a les probes del Centre de Tecnificació Esportiva de Patinatge Artístic al CAR de Sant Cug

Aquesta temporada 2010 la Federació Catalana de Patinatge amb el suport del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya ha iniciat el seu Pla Pilot 2010 al CAR (Centre d’Alt Rendiment Esportiu) de Sant Cugat, amb el nom de Centre de Tecnificació Esportiva de Patinatge Artístic i d’aquesta manera es crea l’Escola de Tecnificació de Patinatge Artístic.

És un programa que té per finalitat incrementar l’alt nivell esportiu del patinatge artístic mitjançant activitats en centres permanents de tecnificació i/o alt rendiment. S’inicia una experiència al CAR de Sant Cugat per tal de fer entrenaments periòdics amb patinadors/es en edats sensibles amb capacitat per a millorar qualitativament les habilitats del patinatge. Això serà la primera fase d’un projecte que ha de facilitar la detecció de talent i la selecció d’esportistes que puguin entrar posteriorment en un programa d’alt rendiment.

Aquest dimarts dia 19 de gener, a les instal•lacions esportives del CAR es van dur a terme unes probes tècniques a un grup de patinadors vinguts d’arreu de Catalunya de les Categories Nacionals Aleví i Infantil.

El Solsona Patí Club hi va tenir a tres representants realitzant aquestes probes: Patrícia Cases (Infantil), Mercè Llordella (Aleví) i Paula Martínez (Aleví).

Durant dues hores més de trenta patinadors amb un elevat nivell, dels quals fins i tot hi havia el patinadors que van pujar als podis dels passats campionats de Catalunya i d’Espanya d’aquestes categories, varen realitzar els elements que els varen sol•licitar l’Equip Tècnic d’aquest pla format per Rosa Pey com a responsable tècnic i Jose Ballesteros com a tècnic nacional i llicenciat en INEF.

Properament es rebran les valoracions d’aquestes probes per saber si alguna de les patinadores del Solsona Patí Club entra a formar part del Centre de Tecnificació Esportiva de Patinatge Artístic, i després d’entrar-hi es demanarà constància i progrés per romandre dins del programa que constarà d’entrenaments cada dimarts al CAR de Sant Cugat.

Molta sort a totes elles !