dilluns, 25 de gener de 2010

Mes d’un centenar de patinadors al Festival de Patinatge Artístic del Solsona Patí Club

Un pavelló ple de gom a gom va fer que el patinatge artístic a Solsona fos un gran espectacle

El diumenge dia 10 de gener, a les sis de la tarda, va començar el Festival de Patinatge Artístic del Solsona Patí Club. Normalment aquest esdeveniment es duia a terme abans de les festes nadalenques, però aquesta temporada s’ha tingut que posposar a causa de les obres dels pavellons esportius.

Es van reunir més d’un centenar de patinadors d’arreu de Catalunya provinents del C.P. Sant Sadurní, C.P. Lloriana, Foment Cardoní, C.P.A. Cubelles, C.P.A. Santa Perpètua, C.P.A. Cerdanyola i del club organitzador Solsona Patí Club.

Volem destacar que la nostra entitat va comptar amb la participació de patinadors d’alt nivell amb els quals hi tenim una gran amistat; vam tenir una brillant actuació de Júlia Vallejo, Campiona de Catalunya Infantil, i també dues excel•lents actuacions del patinador internacional Pere Marsinyach que aquesta temporada ha estat Campió de Catalunya i d’Espanya Cadet, on finalment va finalitzar la temporada com a cinquè d’Europa.

Els patinadors del Solsona Patí Club ens van deixar bocabadats amb actuacions tant divertides com “Àngels Juganers i Dimonis Entremaliats” protagonitzada pel grup de patinadors més novells de l’entitat, on tots ells s’ho van passar d’allò més bé entretenint a tot el públic assistent. També vàrem tenir l’actuació “Tornant a Casa” on un grup d’éssers d’un altre galàxia celebren el seu retorn a casa després d’un dur viatge, on aquesta actuació estava protagonitzada per patinadors de l’Equip de Competició i del grup d’Iniciació. També hem de destacar les actuacions individuals de Patrícia Cases, Paula Martínez, Mercè Llordella, Alba Fernández i Montse Auguets, totes elles patinadores de Categoria Nacional de l’entitat que ens van fer gaudir amb les seves coreografies de competició. La última actuació del festival va ser “The Cats”, amb la participació de la major part dels patinadors de l’entitat, va ser espectacular amb un decorat acord amb la temàtica de la coreografia treballat per tots els pares i mares de l’entitat, amenitzat amb un vestuari espectacular acompanyat d’un maquillatge digne dels millors maquilladors professionals, on tot ell (maquillatge i vestuari) va ser confeccionat per les mares i famílies dels patinadors.

Aquesta vegada el Solsona Patí Club ha tornat a ser felicitat per tots els seus participants tant per l’organització com pel bon ambient que es va viure en tot moment. D’aquesta manera l’entitat vol donar les gràcies a tots els patinadors que han participat al festival i felicitar a tots els pares i mares dels patinadors solsonins pel seu gran treball que ha tingut un excel•lent fruit: el festival ha estat un èxit !


The cats