dijous, 21 de gener de 2010

La comarcal celebra el seu vintè aniversari

El Consell Comarcal, organitzador de la competició, ha creat una comissió organitzadora per a l’aniversari

La temporada 2009/10 de la lliga comarcal de futbol sala celebra els seus primers 20 anys d’història en plena forma: hi participen més de 200 jugadors i 16 equips i és coneguda arreu dels municipis que configuren la comarca del Solsonès.

El passat dimecres 13 de gener es va constituir la comissió que impulsarà i organitzarà els diferents actes commemoratius de l’aniversari, gràcies a la implicació de tots els jugadors, equips, delegats i àrbitres que durant aquest període de temps han contribuït a consolidar una competició esportiva amateur a nivell comarcal.

Aquesta comissió està formada per Joan Solà, conseller comarcal d’esports, Andreu Alet i Jordi Estany, com a ex consellers d’esports i Josep Canal, Ramon Montraveta, Pere Ribera, Miquel Oliva, Jose Manuel Castillo i Josep Guitart, com a delegats, jugadors i àrbitres, respectivament. Joan Solà valora “molt positivament aquesta iniciativa ja que permetrà treballar amb tots els interlocutors que han participat en la consolidació d’una competició esportiva coneguda per a tothom”.

Els actes commemoratius estan previstos que es realitzin el cap de setmana del 29 i 30 de maig, coincidint amb la celebració de les 12 hores de la lliga comarcal i la cloenda de la temporada.

La comarcal, com és coneguda per la majoria de jugadors, ha evolucionat al llarg dels anys i per aquest motiu una de les accions que es vol impulsar és una exposició que permeti visualitzar, ja sigui mitjançant fotografies i/o material gràfic, la trajectòria esportiva i humana d’una competició que amb els anys ha sofert canvis per tal de poder adaptar-la a les necessitats esportives actuals.

Des de la comissió es vol demanar la col•laboració de totes aquelles persones que disposin de material fotogràfic i gràfic per tal de poder dur a terme una exposició el més àmplia possible i que per a qualsevol consulta es poden adreçar a l’Àrea d’Esports del Consell Comarcal del Solsonès, C. Dominics, 14. Tel. 973 48 35 16.

Font: Consell Comarcal