dimecres, 27 de gener de 2010

Gemma Colilles es presenta a “Certificats” i aprova amb matrícula d’honor


El passat diumenge, 24 de gener, a la població d’ Alcoletge es van celebrar les primeres proves de la Temporada 2010. Aquestes proves són diferents exàmens, que tothom els coneix per “Certificats”, i quan s’aconsegueixen superar-los tots s’arriba a Categoria Territorial / Nacional.

El Solsona Patí Club va estar representat per Gemma Colilles, que ho va fer a la prova del Certificat “A” de la modalitat de Lliure. La nostra patinadora va estar acompanyada pels seus familiars, amics i tot l’Equip Tècnic per aconseguir recolzar-la en aquests moments tant decisius per un patinador.

Durant els entrenaments oficials la nostra patinadora solsonina va mostrar a tothom el seu gran domini en tots els elements tècnics i coreogràfics executats amb velocitat. Però ara tant sols havia de mostrar tot el que ella sabia fer davant dels jutges, i la Gemma ho va fer d’allò més bé sense cometre cap error.

Per aquest motiu l’Equip Tècnic i tots els membres del Solsona Patí Club volem felicitar a la Gemma per haver superat la prova amb matrícula d’honor i encoratjar-la a que segueixi treballant durament per assolir el nou nivell “Debutants” tant aviat com ella es proposi.

Moltes felicitats Gemma !


Gemma Colilles (a la part central) amb el seu diploma del Certificat "A",
Montse Auguets (monitora) a l'esquerra i Ester Fornell (entrenadora) a la dreta.