dimecres, 27 de gener de 2010

F.P.E. ARRELS – JUVENIL-CADET DIVISIÓ D’HONOR: ARRELS, 4 – ARENYS DE MUNT, 1


Arrels: Èrika Bernadó, Natàlia Pujol, Laura Esteve, Pilar Isanta (1), Nerea Alós, Natàlia Klymyuk (1), Judit Colillas, Meritxell Jordana

VICTÒRIA MOLT TREBALLADA

El passat diumenge 24 de gener, les noies del Juvenil-Cadet de l’ Arrels van saber vèncer molt bé les noies de l’Arenys de Munt que anaven per sobre, a sols 3 punts, però amb un partit més que les solsonines.

El partit va començar amb un domini de possessió de les visitants, però sense perill per la porteria local.

Als 10 minuts de la primera part, una falta comesa gairebé al mig del camp, va permetre la Meritxell marcar un gol que va passar pel mig de la barrera, i en el que la portera es va quedar parada. A partir d’aquell moment, el partit va intensificar-se, amb constants atacs per part dels dos equips. Amb aquest resultat es va arribar al descans

La segona part va ser similar. La Natàlia amb una passada magnífica de L'Èrika que la va plantar sola davant de la portera, va augmentar l’avantatge (2-0). I quan es portaven 15 minuts de la segona part, la portera visitant, després d’un error en el que va sortir desesperada a la pilota, va tocar-la amb les mans fora de l’àrea, cosa que li va costar l’expulsió directa.

La Pilar amb una magnífica jugada amb la Nerea, van aconseguir arribar fins a la línia de gol i marcar.

El quart gol, obra de la Meritxell, que ha aprofitat una jugada de la Natàlia en al que la pilota ha sortit rebotada.

Finalment, i després que les jugadores de l’Arrels fessin 6 faltes, les d’Arenys van marcar el gol de l’honor a l’aprofitar un doble penal.

Aquests 3 punts són molt importants, doncs acosten les solsonines fins a 5 punts del líder Rubí, tenint encara pendent un partit ajornat contra elles.

El pròxim partit es a Collbató, en el qual a partir d’ara s’han de guanyar tots els punts per optar al lideratge.

PD: Després d’un cap de setmana de futbol sala femení amb victòria per part dels dos equips de l’Arrels, ens agradaria exposar el gran nivell de moltes de les jugadores que tenim a Solsona. Per part del cadet-juvenil de l’Arrels amb l’Erika, Natàlia P., Natàlia K., Meritxell, Alba, Laura, Judit... i l’equip sènior amb la Nerea, Gore,Mireia C., Mireia V.,Eva A. ... i a destacar la “PILI ISANTA” un 10 dins la pista.