dijous, 28 de gener de 2010

C.E. ARRELS – BENJAMÍ “B” LLIGA CONSELL ESPORTIU: PAIDOS, 0 – ARRELS. 4

Arrels: Brahim, Guillem, Vilaseca, Toni, Jordi, Pol, Alae i M’Ghaiti

Gols: Pol (2), Alae i Jordi.

BON JOC I EXCEL.LENT RESULTAT


La primera sortida que es feia de la segona fase, un dia (el dissabte passat), bastant frescot a Sant Fruitós, però els nostres nens no el van notar gens el fred i de seguida es van treure la mandra de sobre, dominant amb certa facilitat el joc. La primera part va ser de tempteig i va acabar amb empat a 0.

A la represa havent vist com eren els rivals, ja ens vàrem atrevir a anar més a l’atac i fruit de les jugades que fèiem, el Pol va marcar el primer gol rebent una bona passada del Jordi. Per cert el Jordi va estrenar demarcació dins el camp, fent les funcions de distribuïdor i canalització del joc d’Arrels a la zona ampla del camp i va fer-ho molt bé.

A les dues parts següents la tònica del joc ja va ser la mateixa, domini del partit per part del d’Arrels i els gols van anar venint, al tercer quart van marcar l’Alae i el Jordi, i en l’últim el Pol va tancar el resultat amb un altre gol d’oportunisme.

Cal destacar el bon joc en conjunt d’aquests nens, al Brahim va resoldre la feina que va tenir sense cap error, a la defensa el Guillem i el Vilaseca no van permetre que ningú entrés, el Toni va jugar en defensa i com atacant en alguna fase del partit, fent una bona actuació, el M’Ghaiti va mostrar també una certa millora i a la punta el Pol i l’Alae van mostrar-se sempre perillosos a l’hora de buscar la porteria contrària. Ja ha quedat comentat el bon partit que va fer el Jordi jugant al centre del camp.

En definitiva satisfacció general per part de tots els que ens desplaçàrem a Sant Fruitós, pel resultat d’aquest partit i pel joc exhibit, però també per l’ambient que es va viure degut al bon nombre de pares que s’hi van ajuntar de la nostra entitat, donat que també hi jugaven l’equip Infantil (1-1) i el Prebenjamí (6-1) una mica més tard. Els uns animàvem als altres i els resultats aconseguits van ser prou bons.