dijous, 21 de gener de 2010

Aquest divendres l’AMISOL rebrà el premi Signum

El lliurament del guardó, atorgat pel Consell Comarcal, tindrà lloc al Teatre Comarcal de Solsona

Amb un format renovat, aquest divendres tindrà lloc l’acte d’entrega de la tretzena edició del Premi Signum. Enguany atorgat a l’Associació pro Minusvàlids de Solsona i Comarca (AMISOL). Candidatura proposada per la Fundació Francesc Ribalta, aprovada, per unanimitat, pel ple del Consell Comarcal en la sessió del dia 16 de desembre i proclamada oficialment el divendres 18 de desembre al pati Gòtic pel president del Consell Comarcal, Marià Chaure, en la recepció oficial amb motiu de les festes del Nadal.

L’acte de lliurament tindrà lloc aquest divendres a les 20.30 hores al Teatre Comarcal de Solsona, canviant així el lloc tradicional utilitzat fins ara: la sala Gòtica del Palau Llobera. Marià Chaure explica que aquest canvi d’ubicació “s’ha realitzat per poder garantir que el màxim de gent pugui acompanyar al guardonat en el dia del lliurament del Premi”.

Aquest lliurament s’havia de realitzat el passat 15 de gener però va ser posposat per la defunció de Xavier Jounou, alcalde de Solsona.

Una altra novetat d’enguany és el fet de separar la proclamació amb el lliurament, trencant així el secretisme que fins ara s’havia utilitzat, ja que el mateix dia que es proclamava el guanyador , es feia el lliurament del guardó. Chaure argumenta que “el fet de realitzar els dos actes dóna més solemnitat al premi i permet que més gent conegui el premiat i pugui assistir en el lliurament”.