dimecres, 27 de gener de 2010

Activitat a l'arxiprestat Solsona Morunys (30/01/2010 -07/02/2010)

Festa de la Candelera.- Diumenge que ve, 7 de febrer, Missa a 2/4 de 12, amb benedicció de candeles i processó.

CLARIANA
Festa de Santa Àgata.- Diumenge vinent, 7 de febrer, a les 12, Missa a la capella de Santa Àgata (passat el pont del riu Negre), per commemorar la festivitat de la patrona de les dones. Tot seguit benedicció de la relíquia de santa Àgata i repartiment del pa beneït.

CAMBRILS
Festa de la Candelera.- Dimarts, 2 de febrer, Missa i benedicció de candeles.

LA COMA
Presentació del Senyor.- Dimarts, 2 de febrer, Missa i benedicció de candeles.
Sant Blai.- Dimecres, 3 de febrer, Missa i benedicció dels fruits de Sant Blai.

LA MATA (Llinars)
Festa de la Candelera i Sant Blai.- Dimarts, 2 de febrer, a les 12, Missa i benedicció de candeles i fruits.

LA SELVA
Candelera i Sant Blai, a Marsinyac.- Diumenge, dia 7, a la 1, Missa i benedicció de les candeles i dels fruits de sant Blai.

LA TORRETA (Preixana)
La Candelera i Sant Blai.- Diumenge, dia 7, a les 10 del matí, Missa i benedicció de candeles i fruits.

MADRONA
La Candelera i Sant Blai.- Dissabte, 6 de febrer, a les 6 de la tarda, Missa amb benedicció de les candeles i fruits de Sant Blai.

MONPOL
Festa de la Candelera al Santuari de Massarrúbies.- Diumenge vinent, 7 de febrer, celebrarem la festa de la Candelera i de Santa Àgata. A les 12, benedicció de les candeles a l’atri, Missa i, en acabar, benedicció del pa de Santa Àgata.

NAVÈS
Festa de la Candelera i Sant Blai.- Avui diumenge, 31 de gener, a 2/4 de 12, Missa i benedicció de les candeles i fruits de Sant Blai.

OGERN
Festa de la Candelera i benedicció de fruits de sant Blai.- Avui diumenge, 31 de gener, a les 12. Diumenge vinent, 7 de febrer, no hi haurà Missa. Tothom està convidat al Santuari de Massarrúbies on es celebrarà, a més de la Candelera, la festa de santa Àgata, amb repartiment del pa beneït.

PINELL
La Candelera i Sant Blai.- Diumenge vinent, 7 de febrer, a les 10, Missa i benedicció de les candeles i fruits de Sant Blai.

SANT CLIMENÇ
La Candelera i Sant Blai.- Diumenge, dia 7, a 2/4 de 12 del migdia, Missa i benedicció de les candeles i fruits de Sant Blai.

SANT LLORENÇ
Festa de la Candelera.- Dimarts, dia 2, a les 6 de la tarda, Missa i benedicció de les candeles.
Festa de Sant Blai.- Dimecres, 3 de febrer, a les 6 de la tarda, Missa i benedicció dels fruits de Sant Blai.

SOLSONA
Laus Perennis.- Aquest dissabte, dia 30, s’oferirà la Missa de les 8 del vespre, al Claustre, per Maria Ramonet Canal, presidenta de l’Associació. Hi és convidat tothom, particularment les sòcies.
Festa de la Candelera.- Dimarts, 2 de febrer, a les 10 del matí, Missa i benedicció de les candeles a la capella del Claustre i, a 2/4 de8 del vespre, a la Missa de la Companyia de Maria.
Sant Blai.- Dimecres, 3 de febrer, a les 10, a la Catedral, Missa i benedicció de fruits i veneració de la relíquia de Sant Blai.
Jornada de la Vida Consagrada: Trobada Arxiprestal.- Aquest dissabte, 30 de gener, les comunitats religioses de l’Arxiprestat es trobaran a l’església de la Companyia de Maria, amb aquest programa:
A ¼ de 7, Pregària de Vespres. A 2/4 de 7, Eucaristia, presidida pel Sr. Bisbe, i Piscolabis. Les Religioses de Solsona us invitem a compartir amb nosaltres aquesta Jornada de pregària i germanor.
Missa i Pregària pels malalts.- Demà dilluns, 1 de febrer, a la Missa de 2/4 de 8 del vespre, a la Companyia de Maria, pregarem pels malalts de la Parròquia.
Apostolat de l’Oració.- Les zeladores ja poden passar per la Parròquia a recollir les estampes amb les intencions de pregària del Sant Pare per l’any 2010.

AJUDEM HAITÍ!

Des de Càritas Arxiprestal de Solsona-Morunys demanem la vostra solidaritat i col•laboració amb els afectats pel desastre del terratrèmol de Haití, ja que -com diem entre nosaltres- ha plogut sobre mullat, a causa de l’extrema pobresa i precarietat de les infraestructures, que convertien el país en molt vulnerable enfront dels desastres naturals.
Per a les donacions/aportacions econòmiques, podeu fer els ingressos al compte de Càritas Diocesana de Solsona:
Entitat: Caixa de Pensions “la Caixa” N. 2100-0003-16-0103270216


PREINSCRIPCIONS A LES ESCOLES DEL SOLSONÈS
(Per al curs 2010-2011)
Per a més informació podeu adreçar-vos als diferents centres de la comarca.

EDUCACIÓ INFANTIL PRIMER CICLE (0-3 anys)
Dates: del 3 al 14 de maig.
• Pàrvum-Arrels
• Escola Bressol
• Llar d’Infants El Pi (Olius)
• Els Piteus (St. Llorenç de Morunys)

ED. INFANTIL 2n CICLE I ED. PRIMÀRIA (3-12 anys)
Dates: del 2 al 16 de febrer.
• CC Arrels I
• CEIP el Vinyet
• CEIP Setelsis
• CEIP Vall de Lord (Sant Llorenç)
• ZER del Solsonès

EDUCACIÓ SECUNDÀRIA OBLIGATÒRIA (12 -16 anys)
Dates: del 2 al 16 de febrer.
• CC Arrels II
• IES Francesc Ribalta
• SES Sant Llorenç (Primer cicle d'ESO)

BATXILLERATS I CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ
(16 a 18 anys)
Dates: del 10 al 21 de maig.
• CC Arrels II
• IES Francesc Ribalta

CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR (+ 18 anys)
Dates: del 25 de maig al 4 de juny.
• CC Arrels II
• IES Francesc Ribalta
• Escola Capacitació Agrària (Olius)

MISSES ENCOMANADES
SOLSONA: Dia 30.- A 2/4 de7, per les germanes Pilar i Maria Torregassa Vidal (Apostolat de l’Oració). A les 8 del vespre, per Rosa Vila Massana, Josep Barrera Coll (10è a.), Josep Freixes Vila (12è a.); esp. Pasqual Massana Rovira i Ramona Anyé Manonelles. Dia 31.- A les 10 del matí, per Pilar i Dolors Argerich Reig, Josep Barrera Coll, Josep Freixes Vila, Ramon Barrera Riba (42è a.) i família; esposos Lluís Auguets Vilardell i Claustre Segués Segués, Miquel Barrera Cinca i Teresa Coll Angrill. A 2/4 de 12, per Josep Barrera Coll, Josep Freixes Vila; esposos Miquel Barrera Cinca i Teresa Coll Angrill, Ramon Miralles Algué i Antònia Capdevila Morera, Lluís Aubarell Escolà (15è a.) i Núria Marsinyach Serra (2n a.) i Sílvia León Aubarell (1r a.). A 2/4 d’1, per Rosa Cabó Plana (2n a.), Josep Freixes Vila, Josep Barrera Coll; esposos Ramon Miralles Algué i Antònia Capdevila Morera. Dia 1.- A les 10 del matí, pels esposos Esteve Bantolra Solanellas i Mercè Riba Colilles. Dia 3.- A les 10 del matí, per Anton Rafart Planes (4t a.); esposos Joan Costa Orrit i Maria Canrubí Cardona, Joan Carol Serra i Paula Costa Orrit i fill Andreu. Dia 5.- A les 10 del matí, per Ramon Cardona Pallarès (17è a.), Joan Aubarell Angrill i pares, Àngel Aubarell i Rosalia Angrill. Dia 6.- A les 10 del matí, per Bonaventuta Codina Coll i fill Josep Feliu Codina (32è a.).