dimarts, 1 de desembre de 2009

Montse Auguets puja al podi a la Copa Catalana

Aquest cap de setmana, a Lloret de Mar (Girona), s’ha celebrat la Copa Catalana 2009 de Patinatge Artístic on es reuneixen els tres patinadors de cada categoria i territorial que s’han quedat a les portes de participar a un Campionat de Catalunya.

Del Solsona Patí Club hi vàrem tenir a Montse Auguets que participava a la Categoria Júnior, una de les més nombroses en participants de tota la competició on el nivell de totes les participants era similar i ho deixava difícil pels jutges decidir el podi.

Tant al programa curt com al programa llarg la nostra patinadora solsonina Montse Auguets va executar-los sense errors i per aquest motiu el seu podi encara té més valor. Després del programa curt es situava en quarta posició provisional però al no tenir cap error en el llarg finalment va aconseguir pujar damunt del podi aconseguint el bronze, d’aquesta manera es va adjudicar el premi de Tercera classificada Júnior de la Copa Catalana 2009.

La presidenta del Comitè Català de Patinatge Artístic, Camí Mendoza, es va desplaçar a Lloret de Mar per seguir de prop la darrera competició catalana de la temporada. Segons la presidenta “aquesta competició és un estímul per a totes les patinadores i patinadors que s’han esforçat durant la temporada però que no han pogut accedir al campionat de Catalunya”. La nostra entrenadora, Ester Fornell, està del tot d’acord amb la presidenta del CCPA i posa nota a la nostra patinadora amb una matrícula d’honor per finalitzar la temporada.

Moltes felicitats Montse !