dijous, 3 de desembre de 2009

L’oficina de Turisme de la Vall de Lord disposarà d'un punt d'informació tàctil permanent per assessorar els visitants

La proposta l'ha presentat el president del Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès, Albert Muntada, en la seva darrera sessió, aquesta setmana

Dins la línia d'objectius previstos per a dotar de més serveis turístics la Vall de Lord, en col•laboració amb l'Associació de Turisme d'aquesta zona, l'encara president del Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès, Albert Muntada,ha tancat la seva darrera junta aprovant la posada en funcionament d'un punt d'informació electrònic, en aquesta població, per tal de garantir una informació turística de qualitat els 365 dies de l'any.
La iniciativa, impulsada des del Consell Comarcal, preveu situar una pantalla tàctil a l'actual oficina de turisme de Sant Llorenç, que oferirà informació les 24 hores, amb continguts del territori proposats per l'Associació de Turisme de la Vall de Lord, així com també de la resta del Solsonès.

Segons ha avançat Albert Muntada, “la dotació a la Vall de Lord d'un punt d'informació permanent forma part de la proposta impulsada des del Patronat Comarcal de Turisme, de professionalitzar i millorar els serveis turístics de la zona, operació que es va iniciar amb el personal de l'oficina i amb un conveni amb l'Associació de Turisme perquè la gestionin directament”.

La darrera fase del projecte inclou, segons Muntada, “una ampliació de la pròpia caseta de turisme de Sant Llorenç, per encabir-hi un espai destinat a potenciar el servei de BTT al nord de la comarca, amb dutxes, taller i magatzem, entre altres”. Una actuació prevista per aquest 2010.

Cal recordar que Albert Muntada s'acomiada aquest mes de la presidència del Patronat de Turisme, per assumir la direcció del Centre Sanitari, relleu que agafarà el vicepresident del Consell, Joan Solà.