dijous, 17 de desembre de 2009

El Solsona Patí Club a la Festa del Patinatge


Montse Auguets va rebre el guardó de Campiona Júnior del Trofeu Federació 2009

El passat diumenge dia 13 de desembre, a la ciutat de Tremp, es va celebrar la Festa del Patinatge de la Federació Catalana de Patinatge – Territorial de Lleida, on gairebé totes les entitats de la província de Lleida que practiquen el patinatge artístic hi van col•laborar.

Aquesta festa consta d’exhibicions en grup de totes les entitats que hi volen col•laborar, i exhibicions individuals dels campions de Lleida del Trofeu Iniciació (d’esport base) i del Trofeu Federació (patinadors de competició).

El Solsona Patí Club hi va col•laborar amb la coreografia “Tornant a Casa” formada pels patinadors: David Rescalvo, Montse Auguets, Genís Rescalvo, Gemma Colilles, Jèssica Hernández Pallarès, Patrícia Cases, Paula Martínez i Mercè Llordella. Cal destacar que aquesta coreografia va ser un éxito rebent molts aplaudiments per tots els assistents. Hem de destacar que Montse Auguets, patinadora de l’entitat, va ser convidada a realitzar una exhibició individual com a premi de la seva espectacular temporada.

Després de totes les exhibicions es varen fer entrega dels trofeus als Campions del Trofeu Federació, on Montse Auguets va rebre el premi de Campiona Júnior del Trofeu Federació 2009. Aquest trofeu l’han rebut alguns patinadors solsonins però ara feia alguns anys que no s’aconseguia per cap patinador solsoní.

La federació també va fer entrega d’una placa al Solsona Patí Club en agraïment per haver col•laborat a la Festa del Patinatge.

Volem destacar que aquest proper diumenge dia 20 de desembre, al Pavelló Municipal d’Esports de la ciutat de Solsona, es celebrarà el IV Torneig Solsona Patí Club on tothom hi està convidat a partir de les 8:30 h. del matí fins a les 20:30 h. de la tarda. Us hi esperem !