dissabte, 19 de desembre de 2009

El bar del Casal de Cultura de Solsona enceta una nota etapa amb Amisol al capdavant


El bar del Casal de Cultura i Joventut, de titularitat municipal, enceta una nova etapa amb la voluntat de recuperar el seu sentit originari, el d’actuar de focus dinamitzador de l’activitat d’aquest equipament. I ho fa amb una imatge renovada i amb una nova gestió, a càrrec de l’Associació pro Minusvàlids de Solsona i Comarca (Amisol).

Tot i que fa una setmana que s’ha reobert al públic, demà, avui, a les 5 de la tarda se’n celebrarà la inauguració formal, a la qual la regidoria de Cultura i la direcció d’Amisol han convidat les entitats solsonines amb seu al Casal. “Volem que aquest espai torni a formar part de la dinàmica del teixit associatiu”, afirma Sara Alarcón, regidora de Cultura.

Igualment, aquest nou camí que emprèn el bar d’aquest equipament es concep com un pas endavant per a Amisol, ja que fomentarà la integració laboral dels usuaris de l’entitat i la seva interrelació amb la societat solsonina. El cap de setmana passat, el bar va reobrir les seves portes coincidint amb el programa d’activitats de La Marató de TV3. Precisament s’hi van dur a terme algunes de les actuacions solidàries, com la sessió de contacontes i la quina.

Font: Ajuntament de Solsona