dimarts, 1 de desembre de 2009

Crònica del concert per la consulta

El passat diumenge, dia 29, i malgrat la tarda plujosa i el Barça-Madrid començant a les 7 de la tarda, el teatre es va pràcticament omplir. A l’entrar lliruàvem una placa i demanàvem una aportació de €. Es van recollir 1.250 € que es destinaran a cobrir despeses originades a l’organització de la consulta. Gràcies a tots.

Malgrat els ferms propòsits dels organitzadors de l’acte per començar puntualment, no es va poder iniciar fins a les 5:10. Us en demanem disculpes.

El concert va ser presentat per Núria Bonet i, per ordre d’aparició a l’escenari, van actuar en Moixic, Carles Merino, Roger Mas, el Mag Pere, l’Orfeó Nova Solsona, els Ninyos, l’Ivan Dach i Pep i Elisa. Novament gràcies a tots ells per la seva desinteressada col•laboració.

Seguidament, el portaveu de Volem decidir va procedir a la lectura d’un manifest en nom de la Comissió Organitzadora (retallant-lo una mica per tal de mirar d’acabar l’acte a l’hora anunciada) i l’acte es va concloure amb unes paraules de l’alcalde de Solsona, Xavier Jounou, llegides per Neus Mujal seguides d’un Cant dels Segadors entonat per tots els assistents a l’acte.

Per poder veure el “Vídeo de la cloenda de l’acte”, el “Text de les paraules de Xavier Jounou”, i el “Manifest de la Comissió Organitzadora de la consulta”, podeu visitar la nostra pàgina web:

Associació Volem Decidir
http://solsonavolemdecidir.wordpress.com/