dimecres, 23 de desembre de 2009

CF SOLSONA, 3 - CF LA SEU D’URGELL, 3 (CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL - Grup 5)

CF Solsona: Juanjo, Obiols, Alcázar, Moreno, Jiménez, Freixes, Alarcon (Casanovas), Codina (Solé), Cots, Novelles (Serra) i Miki.
CF La Seu d’Urgell: Sòria, Navines, Santacruz, Lara, Peña, Telmo, Girau,Betriu, Yepes (Colell), Aleix (Grau) i Carrascal.
El Sr. Ignasi AMOR i BERGÉ va dirigir l’encontre amb una actuació regular, auxiliat a les bandes pels Srs. David BLANCO i José AURELIO. Va mostrar targetes grogues a Freixes, Moreno, Alarcón i Cots, pel Solsona; Betriu i Telmo, per la Seu.

Amb un fred intens es va disputar aquest encontre, animat pel moviment del marcador. La velocitat va ser la tònica del joc, la qual cosa propiciava certa imprecisió en les passades. Els atacs sobre la porteria visitant són freqüents. En el 19’, Miki engalta un bon xut que Sòria rebutja espectacularment i “en extremis” envia a còrner. En el 23, és Alarcon qui fa un bon centre sobre l’àrea urgellenca, hi ha dubtes entre la defensa i el porter i Cots aprofita aquests segons per avançar el Solsona. És l’1 a 0.
Amb els ànims revolucionats, el Solsona juga a l’atac i els visitants aprofiten una errada en el rebuig de la defensa local, marcant Aleix el gol de la igualada (1-1). És el min. 27.
Aquest marcador desorienta els locals que veuen com es creixen els contraris. Ataquen forçant un parell de faltes i dos corners consecutius. En el segon, una nova errada de la defensa local, permet que el defensa Peña faci un bon xut, fent arribar la pilota al fons de la porteria. Només han passat tres minuts i el marcador és 1 a 2.
Els solsonins no es donen per vençuts. En el 37’, Novelles fa un bon i perillós xut i el meta Sòria respon amb una bona aturada.Joc altern i ràpid. En el minut 42, una altra errada defensiva permet a Yepes posar l’1 a 3. S’inicia un joc de pèrdua de temps dels visitants, que l’àrbitre no atura. Una falta contra els urgellencs és treta per Freixes, toca amb el cap Alarcon suaument i Miki torna a tocar-la, aconseguint el 2 a 3 (min. 44’).

En la segona part, el Solsona no para de pressionar, tenir la pilota i atacar. Una defensa segura visitant, pèrdues constants de temps amb la permissivitat arbitral, fan que el gol no arribi. De tant en tant, els de La Seu ataquen amb perill i Juanjo també fa bones aturades.Fins el minut 79, el marcador no es mou: Una falta en el lateral del mig camp visitant la llença Solé sobre l’àrea petita, uns quants jugadors rematen-defensen i és en Moreno qui aconsegueix conectar el seu peu i introduir la pilota. És el 3 a 3.
L’atac solsoní no descansa, canvis de jugadors entre els visitants, faltes massa freqüents sense targetes i pèrdues de temps permeses fan que es lluiti contra el rellotge. Aturades i rebutjos dels dos porters fan que el marcador no es mogui, havent repartiment de punts, que no beneficia a cap dels dos equips, immersos en els darrers llocs de la classificació.

La veritat és que, entre el llocs 8è i 17è, només hiha 5 punts de distància (19 i 14 punts respectivament). Ara uns dies de descans-vacances i a carregar piles. El primer partit de l’any serà a Almacelles, segon classificat i l’any passat jugava a Perferent, comptant a les seves files amb l’exblaugrana Sánchez Jara.

Bones Festes i Salut, Felicitat i Sort és el desig del CF Solsona per a tothom.