dimecres, 2 de desembre de 2009

CF ALMENAR, 1 - CF SOLSONA, 0 (CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PRIMERA TERRITORIAL - Grup 5)

CF Almenar: Mazarico, Rota, Peguera, Pounona, Javier, Ventaja, Sarroca, Castellnou, Truvell, López i David. També, Canau, Pagano, Pertida, Anton i Torrelles.
CF Solsona: Juanjo, Obiols, Alarcón, Jiménez, Alcázar, Freixes, Codina, Novelles, Solé, Cots i Moreno. També, Rodri i Puig.

D’àrbitre en va fer el Sr. CASTRO SÁNCHEZ, molt malament, atemorit pel públic i amb decissions polèmiques. Va mostrar targetes grogues a Rota, Pounona, Ventaja, López, Sarroca i Castellnou, per part de l’Almenar; i a Obiols, Freixes, Puig i Codina, pel Solsona. Codina en va veure dues de grogues, per la qual cosa va ser expulsat.

Partit molt fluix el disputat al Municipal d’Almenar, sense que cap dels dos equips portés el ritme del partit ni exercís domini sobre l’altre contendent. Tots dos equips es troben en zona perillosa, tot i que un parell de partits, guanyats o perduts, t’enlairen o t’enfonsen. Era una bona oportunitat per al Solsona de portar algun punt cap a casa seva, però el gol de Sarroca, en el minut 92, va frustrar les intencions visitants.

Com diu en Guardiola: “Contra els equips inferiors és on es veu, si un equip vol ser campió o no. Cal jugar i guanyar-lo”.

Esperem que el diumenge vinent “CONSTITUÏM” un tot compacte (Jugadors, cos tècnic, Junta i públic) que permeti guanyar amb amplitud i claredat el Ponts, també embolicat en les posicions de perill com el Solsona.

PROPERA JORNADA

Diumenge, 6 de desembre de 2009, a les 16:30 (2 quarts de 4 de la tarda), en el Camp Municipal d’Esports de Solsona

CF SOLSONA & CF PONTS