dimecres, 2 de desembre de 2009

C.E. ARRELS – JUVENIL II DIVISIÓ G.19: ARRELS, 2 - ARTÈS, 0


Arrels: Marc, Bajona, Pere, Ramon, Llorens, Oliva, Yun, Codina, Jorge, Manzano, Moncu. També: Magí, Oriol, Albert, Òscar, Besora


GRAN PARTIT CONTRA EL LÍDER

Davant el líder de la categoria, els verds juguen un dels seus millors partits de la temporada i s'enduen merescudament els tres punts.

El dissabte al Municipal es va veure un gran partit, disputat entre dos equips molt igualats i que en tot moment van anar a per la victòria.

Durant la primera part, els dos equips es van posicionar molt bé al camp, buscant la pilota i apostant per la solidesa defensiva. El treball per ambdues parts va ser molt intens, però les defenses no van cometre errors i els porters van tenir molt poca feina.

A la segona part, l'entrada de l'Oriol va desestabilitzar el partit al nostre favor. En pocs minuts vam disposar de més i millors ocasions que en tota la primera part, mentre l'Artès es defensava com podia. Fruit d'una d'elles, el mateix Oriol va aconseguir inaugurar el marcador. A partir d'aquí, els visitants es van veure obligats a estirar línies per anar a buscar l'empat, però la solidesa defensiva dels locals, que van ser capaços de mantenir la mateixa intensitat durant tot el partit, no els va concedir massa ocasions, i amb jugades a la contra es continuava portant perill a l'àrea dels del Bages. Finalment, quan mancaven 15 minuts pel final el Moncu va marcar el segon gol, que pràcticament sentenciava el partit. Els visitants no es van rendir, però les seves escomeses van anar perdent força i, incapaços de superar la defensa local, van limitar les seves accions a xuts llunyans, sense conseqüències per a la porteria del Marc.

Cal destacar també la reaparició de l'Òscar, que torna a estar a disposició del míster després d'haver superat una lesió que l'ha tingut força mesos apartat dels terrenys de joc. Esperem que la resta de lesionats es puguin anar recuperant ràpidament.

Diumenge vinent ens desplacem al camp de la Balconada, un rival difícil en un camp difícil.