dimarts, 15 de desembre de 2009

C.E. ARRELS – INFANTIL I DIVISIÓ G.9 : ARRELS, 2 – FONT DELS CAPELLANS, 0


Arrels: Lluís, Arnau, Albert, Houssein, Guiu, Guillem, Marcel, David, Miquel, Roger, Xavi, Ivo, Livian, Dani.


Gols: Albert, Roger


JA TENIM LA PRIMERA VICTÒRIA


Després de la dolorosa derrota davant el Santa Clara i la injusta, també derrota el dimarts, contra el JABAC, aquest dissabte els infantils del CE Arrels van sumar la primera victòria al seu caseller, un cosa que feia dies que es palpava .

El partit ens enfrontava al desè classificat i aquest fet no ens va donar cap mena de problema a l’hora afrontar el joc, els solsonins van sortir al camp amb les ganes de guanyar i amb el convenciment de poder fer-ho; al minut 9 l’Albert remata amb el cap un centre de còrner i aconsegueix el primer gol , i això fa que es pugui jugar amb més tranquil•litat.

Seguint amb el seu joc va arribar el minut 20 ,moment en el que el Roger feia el segon gol, desprès de guanyar l’esquena a la defensa manresana; abans del descans encara es va gaudir de dues molt bones ocasions per engruixir el marcador , però no va poder ser.

La segona part va ser control local , amb una única ocasió per part visitant que van estavellar la pilota al pal, però on els nanos del Vicenç van saber estar al camp i així poder aconseguir la primera victòria de la temporada .

Aquest dimecres passat va disputar el partit ajornat amb el Escola de Futbol Barbera Andalucia, resultat del qual us informarem la setmana vinent, i dissabte es visitarà el camp de Navàs .