dimarts, 1 de desembre de 2009

C.E. ARRELS – CADET I DIVISIÓ, G.9: ARRELS, 4 – SANTPEDOR, 4


Arrels: Xavi, Màrquez, Raul, Bernat, Toni, Pau, Pasqual, Murcia, Marc, Robert i Bauti. També: Nourdin, Gerard, Ferran, Ollé, Sala, Guilli i Nil.

Gols: Robert (3) i Nourdin.

PRIMER EMPAT A CASA


Aquesta setmana ens vam deixar escapar una victòria davant un rival directe a la taula en un partit molt igualat.

El Santpedor va presentar un equip molt lluitador que no es va donar per vençut en cap moment. El partit se’ns va posar de cara quan ens vam avançar al marcador amb un gol de penal de Robert, però un minut més tard ens van empatar. Seguidament vam reaccionar i Robert, després d’una gran jugada, feia el 2 a 1 i poc més tard Nourdin en una contra feia el 3 a 1 amb un bon gol que donava la tranquil•litat.

A la segona part els verds van sortir amb molt ritme i vam disposar de dues clares ocasions per sentenciar, però vam perdonar. A partir del minut 15 vam baixar la intensitat, i uns errors van permetre que el Santpedor creiés que podia guanyar el partit i ens van remuntar fins a posar-se per 3 a 4. El problema en la majoria de gols van ser les segones jugades, ja que la defensa rebutjava bé les pilotes però aquestes les recollien els jugadors del Santpedor en comptes d’anar-hi els verds. Finalment, en una falta llunyana, Robert empatava el partit a quatre gols amb un bon llançament col•locat.

La setmana vinent juguem al camp del Jabac Terrassa, un equip de primer any d’una gran escola de futbol. Esperem fer un bon partit i emportar-nos algun punt. Sort!!