dimecres, 23 de desembre de 2009

BÀSQUET I FESTES NADALENQUES

Celebració del Nadal

El divendres passat el club va celebrar la tradicional “Torronada” i dissabte es va fer el sopar de Nadal amb els entrenadors, ajudants, delegats i membres de la Junta directiva, al restaurant CRISAMI, patrocinador de l’entitat.

Partits amistosos

Tot i l’aturada de les competicions durant aquests dies de festa, l’activitat del CB Solsona continua. Aquestes dates s’aprofiten per muntar trobades i partits amistosos amb altres clubs. Cal destacar que l’equip mini masculí del club participarà en el prestigiós Trofeu Molinet, en el marc del Festival de la Infància, dins del recinte de la Fira de Barcelona, a partir del 27 de desembre. L'històric Trofeu Molinet de mini bàsquet, que enguany arriba a la 47a edició, comptarà amb la participació d’un total de 114 equips (80 masculins i 34 femenins). A més de participar en el torneig, els minis solsonins podran gaudir dels atractius i activitats del Saló de la Infància.
Per altra banda, l’infantil masculí ha estat convidat pel CB Torelló per participar en el 7è torneig Vila de Torelló, es tracta d’un quadrangular que disputaran el 29 de desembre els equips del CB Torelló, CB Vic, ASFE Sant Fruitós i CB Solsona.

Partit ACB a Manresa

En el marc del conveni de col•laboració signat entre el CB Solsona i Bàsquet Manresa, el club solsoní ha estat convidat a presenciar el proper partit ACB entre el SUZUKI MANRESA i BLANCOS DE RUEDA VALLADOLID que tindrà lloc aquest diumenge 27 a les 7 de la tarda. Una expedició d’uns 120 esportistes i socis del Club Bàsquet Solsona assistirà a aquest encontre.