dimecres, 18 de novembre de 2009

V Pub Quiz al bar M-knop

El passat dimarts dia 17 de novembre, va tenir lloc al bar M-knop de Solsona, el V Pub Quiz que organitza l’escola d’idiomes Chit Chat; hi van participar 3 equips de 4 persones cadascun.

A les nou del vespre, van anar arribant els diferents concursants, i tot sopant van anar escalfant motors. Aquesta vegada, el Pub Quiz es va fer en dimarts, enlloc de dijous, i d’aquesta manera van poder-hi assistir nous participants. Un cop acabat el sopar, i després de donar la benvinguda als nous concursants, els 3 equips de 4 persones cadascun, es van anar posicionant a les respectives taules. Els equips participants tenien els següents noms: We want to decide, Rally’s team i els Globetrotters. Tot seguit, van començar a demanar els beures que havien de refrescar la nit, i finalment, servir com a premi, a l’equip o taula guanyadora. El quizmaster, en aquest cas va ser especial. Mr. Romà Llumà, de Solsona, guanyador d’antigues edicions del Pub Quiz, va donar el tret de sortida al concurs.

Aquest V Pub Quiz, estava preparat amb diverses preguntes traduïdes a l’anglès del joc del Trivial. Hi havia diversos temes: Música, TV i cinema, història, geografia, ciència, art i literatura i esports i lleure. Totes les respostes tenien quatre opcions diferents, de les quals, només una era la resposta correcta. Per torns, els diversos equips van anar escollint, equitativament, els diferents temes de les preguntes. D’aquesta manera es garantia un bon ritme de joc i possibilitats.

Al final, els guanyadors van ser els participants de l’equip Rally’s team encertant 26.5 preguntes de 40; cal esmentar el fet que l’equip We want to decide, els va tocar els talons amb un encert 25.5 respostes correctes sobre 40. Els primers, van rebre com a premi, una bossa de caramels portats d’Anglaterra que va tenir molt d’èxit; i, evidentment, com a cada edició del Pub Quiz, el beure de la nit pagat.

Tot plegat va servir per passar una bonica vetllada, practicar una mica d’anglès fent un beure i una mica de cultura. Des de l’organització es preveu el VI Pub Quiz, Especial Nadal, que tindrà lloc el dijous 17 de Desembre, a les 22.00h, al bar M-knop. Després del 25 de desembre, durant les festes, es preveu una altra edició de Pub Quiz de la qual ja s’informarà més endavant. És una activitat oberta i gratuïta per tothom; vine el pròxim dia, i participa-hi!!!


Els concursants


Presentació i quizmaster