dimarts, 24 de novembre de 2009

Solsona se suma a la celebració del 20è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants

23/11/2009

L’animador manresà Lluís Atcher ofereix un espectacle d’animació aquest dissabte

Aquest dissabte Solsona serà una de la trentena de poblacions de Catalunya on se celebra el vintè aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants. La plaça del Camp acollirà un espectacle d’animació a càrrec del músic i animador manresà Lluís Atcher a les 4 de la tarda. És una iniciativa conjunta de l’Associació de Músics i d’Animadors Professionals d’Espectacles Infantils (AMAPEI) i la Secretaria d’Infància i Adolescència amb la col·laboració de les regidories de Cultura i Acció Social de l’Ajuntament.

Si per un dia... celebrem el 20è aniversari de la Convenció dels Drets dels Infants és el títol de l’espectacle, que té per objectius commemorar aquesta efemèride i la del 50è aniversari de la Declaració Universal dels Drets dels Infants; sensibilitzar sobre alguns dels articles que conformen la Convenció, i fer difusió del doble CD Si per un dia..., un treball discogràfic realitzat per l’AMAPEI amb 22 cançons sobre els drets dels infants.

Lluís Atcher es dedica a l’animació infantil des de fa més de 15 anys. S’acompanya d’instruments com la guitarra, l’acordió diatònic, el tam-tam, l’harmònica i altres estris que utilitza segons la dinàmica de l’espectacle i que l’ajuden a dinamitzar les danses. El seu repertori es basa en cançons participatives, tradicionals i de collita pròpia, així com danses d’arreu del món.