dimecres, 25 de novembre de 2009

Solsona organitzarà a la primavera un tercer ‘fam trip’ pel Solsonès

25/11/2009

Caelles fa una crida al Gremi d’Hostaleria perquè hi participi

La Societat municipal de promoció turística de Solsona preveu organitzar la primavera vinent un tercer fam trip pel Solsonès, una sortida de familiarització que té per objectiu fomentar el coneixement de la comarca per part dels agents públics i privats de la zona que operen en el sector turístic. El segon es va fer el dia 19 i va consistir en una excursió a Busa, la Vall d’Ora i una visita a la col·lecció particular sobre la vida a pagès que hi ha Cal Marcús d’Olius.

L’organització de fam trips és una de les actuacions programades en el Pla Director Turístic de Solsona i té la voluntat de motivar l’intercanvi de coneixences entre els agents del sector i fomentar l’ampliació de coneixements sobre els recursos turístics de la comarca entre els propis professionals a fi que puguin prescriure millor els visitants interessats en Solsona i el Solsonès.

Josep Caelles, regidor de Turisme, afirma que l’experiència de les dues primeres sortides s’ha valorat molt positivament entre els participants. La setmana passada hi van prendre part 23 persones, bàsicament titulars d’establiments rurals de la comarca, tècnics d’ajuntaments i de l’Oficina de Turisme de Guissona, i professionals d’hotels de Solsona i Cardona.

Amb tot, Caelles lamenta que el Gremi d’Hostaleria del Solsonès, que sovint reivindica l’organització d’actuacions concretes per ajudar el sector turístic, no participi en aquest tipus de convocatòries. El regidor ha avançat que la propera sortida de familiarització es durà terme al sud de la comarca.

Font: Ajuntament de Solsona