divendres, 20 de novembre de 2009

Solsona convoca diverses places de personal per a la Ludoteca de Nadal

20/11/2009

Amb vista a la proximitat de les festes nadalenques, l’Ajuntament de Solsona obre un procés de selecció de personal per a la Ludoteca de Nadal, una iniciativa conjunta del Pla Educatiu d’Entorn i la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) que funcionarà entre els dies 23 de desembre i 5 de gener. S’instal·larà a l’Escola Bressol per als infants de P1 i P2 i a Setelsis per als usuaris a partir de P3.

Es busquen monitors i monitores per treballar en aquest servei temporal els matins dels dies laborables dins aquest període nadalenc. Les persones que hi estiguin interessades han de ser majors de 18 anys i disposar del títol de monitor o de tècnic d’educació infantil. També es valorarà l’experiència en tasques similars a les que s’haurà d’exercir. El nombre de places vacants es determinarà en funció de la demanda que registri el servei.

Per optar a aquest procés de selecció cal presentar la sol·licitud, adjuntant el currículum, abans del 9 de desembre a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del consistori solsoní. A través de l’apartat de documents d'aquest web es pot descarregar l’anunci de la convocatòria i el formulari que han d’omplir els aspirants.

Font: Ajuntament de Solsona