dimarts, 24 de novembre de 2009

Rotary organitza un sopar-col•loqui sobre Picasso per col•laborar amb el Fons d’emergència social de Solsona

La ponent serà la solsonina Claustre Rafart i Planas, experta en Art i Història del Museu Picasso

Un artista, Picasso. Una ciutat, Barcelona. Un territori, Catalunya. És el títol del sopar-col•loqui que organitza el Rotary Club de Solsona el proper 7 de desembre, que tindrà com a ponent Claustre Rafart i Planas, tècnica superior en Art i Història del Museu Picasso de Barcelona. És un acte obert a tothom destinat a recollir recursos per al Fons d’emergència social de Solsona.

Claustre Rafart és llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona. Va ser responsable del departament de Comunicació i Acció Cultural del Museu Picasso entre el 1996 i el 2002, ens on actualment treballa com a tècnica superior en Art i Història. És autora de diversos llibres i articles sobre Pablo Picasso i ha impartit conferències sobre la seva vida i obra. També col•labora en diaris com l’Avui, El Punt i el Regió7.

El sopar-col•loqui es farà el dilluns 7 de desembre, coincidint amb el pont de la Constitució, a les 9 del vespre al restaurant Can Mascaró. El preu per assistir-hi és de 15 euros. Part dels diners recaptats es destinaran a col•laborar amb el Fons d’emergència social impulsat per l’Ajuntament de Solsona, campanya en la qual el Rotary Club de Solsona ja ha contribuït anteriorment amb una aportació de 1.000 euros. Les persones interessades a assistir a aquest acte poden fer la reserva trucant als telèfons 610238315 (Josep Vilaseca), 618301856 (M. Claustre Baixas), o bé 973481515 (Can Mascaró).

Solsona, 23 de novembre de 2009