dimecres, 11 de novembre de 2009

Rosa Isanta, campiona de la Copa de Lleida i 14 aprovats del C.P. Solsonès


El diumenge dia 8 de novembre, 14 patinadors del C.P. Solsonès aproven els certificats, mentre que Rosa Isanta es proclama Campiona de la Copa de Lleida 2009.

El Club Patinatge Solsonès va participar en els certificats que tenien lloc al pavelló poliesportiu de casa nostra, i eren organitzats per la nostra entitat, el passat diumenge 8 de novembre. Concretament, van ser 19, els patinadors del club comarcal que van decidir provar sort aquell dia, i poder passar d’aquesta manera, al certificat següent.

Era la primera vegada, per molts dels nostres patinadors, que es presentaven a les proves corresponents als seus respectius certificats, o el que és el mateix, els diferents nivells sobre els quals s’organitza la formació d’un patinador. Per aquest motiu cal felicitar els èxits obtinguts, ja que per ser la primera vegada, ho van fer molt bé!

Del certificat E, les protagonistes van ser: Anna Agut, Alexandra Massana i Judit Vilà; del certificat C: Tamara Ferrer, Irene Rodríguez, Paula Vilà, Judit Vilà, Maria del Mar Badia, Laura Murcia, Alba Clotet, Judith Merino, Andrea de la Ossa, Andreu González, Núria Algué, Paula Alonso, Anna Vila i Cunyat, Maria Alcázar i Laura Garriga; i del certificat A: Sheila Lara.

Tots ells van realitzar els seus programes obligatoris amb velocitat, posicions molt correctes, acurada dificultat, tant en salts com en piruetes, i una molt bona compenetració, amb les seves músiques. Van aconseguir uns resultats sorprenents!

Per la tarda, un cop finalitzats els certificats, va tenir lloc la coneguda com la Copa de Lleida, a partir de la qual en queden seleccionats els millors patinadors que, posteriorment, representaran la nostra territorial a la Copa Catalana.

Primer van tenir lloc els entrenaments oficials, i tot seguit la competició en el programa obligatori, on la Rosa ja va assolir el primer lloc de la classificació. A continuació, van tenir lloc els programes lliures, on la Rosa, va realitzar un treball correcte, amb poquíssims errors. Endinsada en la seva coreografia, va afinar cada gest i cada estil, fins a convertir-se en comunicadora de l’art del patinatge. Per tant, la classificació final deixava a la Rosa, al primer lloc del podi.

Per últim, i com a narradora dels fets esportius de diumenge passat, només em queda felicitar a la nostra patinadora, Rosa Isanta. És la quarta vegada, que aquesta patinadora, representa al C.P. Solsonès i la Territorial de Lleida a la Copa Catalana. Un cop més, la Rosa, tornarà a disputar-se el podi nacional amb les altres patinadores sènior. Aquesta competició tindrà lloc a Girona el cap de setmana del 28 i 29 de novembre. Només em queda agrair el suport dels pares i mares i el caliu de tots els amics i acompanyants del club, que van ajudar a fer la jornada més digna i més gran. Gràcies a tots i felicitats a la Rosa! Ànims i sort a la Copa Catalana!

Tanmateix, i abans d’acabar, voldria felicitar a l’Anna Agut, l’Alexandra Massana i la Judit Vilà, així com a la Tamara Ferrer, l’Irene Rodríguez, la Paula Vilà, la Maria del Mar Badia, la Laura Murcia, l’Alba Clotet, la Judith Merino, l’Andrea de la Osa, l’Andreu González i la Núria Algué, per haver aprovat els seus certificats. Felicitar també a les seves monitores: Rosa Isanta, Dolors Amate, Iris Viladrich i Maria Riu per haver fet tan bona feina. Felicitar als pares i les mares, així com, felicitar al C.P. Solsonès la seva tasca en el món del patinatge artístic. Moltes felicitats a tots!


Aprovades Certificat C


Aprovades certificat E

Font: Club Patinatge Solsonès