dimecres, 25 de novembre de 2009

Promoció Econòmica presenta al comerç del nucli antic els ajuts per a la seva dinamització

25/11/2009

La setmana vinent s’obrirà el termini de presentació de sol·licituds

Dimarts vinent, dia 1 de desembre, la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Solsona presentarà les bases dels ajuts per a la dinamització comercial del nucli antic. Aquesta convocatòria coincideix amb l’obertura del termini de presentació de sol·licituds, a partir de la setmana que ve, que es mantindrà obert fins al 30 d’abril de l’any vinent. Aquesta nova línia de subvencions, aprovada en Ple el setembre, s’inclou en el Pla d’intervenció integral del nucli antic.

Amb aquesta sessió informativa la regidoria de Promoció Econòmica vol resoldre els possibles dubtes que sorgeixin entre els comerciants sobre el perfil de les persones beneficiàries d’aquests ajuts, el tipus d’actuacions que s’incentivaran, els tràmits que cal dur a terme i la compatibilitat d’aquests ajuts amb altres subvencions de l’Administració.

Els ajuts per al comerç del nucli antic es classifiquen en quatre programes: la implantació de nous establiments i modernització del comerç; l’accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques; l’arranjament d’aparadors, i la implementació o substitució de rètols i indicadors comercials. Els establiments que s’hi acullin podran rebre fins a un màxim de 12.000 euros.

La convocatòria pública tindrà lloc dimarts a 2/4 de 4 de la tarda a la seu de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC), situada a la primera planta de l’edifici de l’antic Museu del Ganivet, a la travessera de Sant Josep de Calassanç. Per a més informació, les persones interessades poden adreçar-se a l’Oficina del Nucli Antic i Promoció Turística Municipal, o bé trucar al telèfon 973 48 10 09 o enviar un correu electrònic a l’adreça dincomercial@ajsolsona.cat.

Font: Ajuntament de Solsona