dimarts, 24 de novembre de 2009

P.B. SOLSONA 2 - FUNDACIÓ P. ESP. ARRELS 2

Jugadores: Raquel, Paula, Anna Serra, Nuvi, Merxe, Ester, Alba Guilanyà, Clàudia, Anna Gil i Anna Tàpia.

Entrenadors: Josep Maria Guitart i Ramon Trilla

Delegat: Josep Vidal

Gols: Merxe (1 a 0 minut 5), Merxe (2 a 0 minut 41)

Baixes: Neus i Alba Colell, Jess i Elena

PUNTS REPARTITS EN EL DERBI…

Aquest diumenge dia 22 de novembre es va disputar el primer derbi fins ara recordat a Solsona que va enfrontar les noies del C.E Arrels contra les de la P.B.Solsona.


Amb un nombre de públic considerable, el partit va començar una mica ensopit i amb poques ocasions de gol. Poc a poc les noies van anar agafant confiança, i amb una jugada individual de la Merxe es feia pujar el primer gol al marcador a favor de la Penya. El partit agafava ritme i l´Arrels començava a apretar fent lluïr la Raquel a la porteria, amb aquest resultat s´arribava a la mitja part.


Comença la segona part, i l´Arrels semblava haver sortit amb les piles carregades. Bon joc i bones ocasions que fan lluïr de nou a la Raquel a la porteria, però novament la Merxe, desprès d´un bon control dirigit, engaltava un potent xut amb l´esquerra que entrava per l´escaire de la porteria de la Gore. L´Arrels va continuar apretant a les noies de la Penya i en una jugada que s´inicia al mig del camp i amb dos parets, la pilota arriba a peus de l´Eva Alsina que ens deixa a tots amb la boca oberta fent pujar el 2 a 1 amb un gol de taló.


Comencen els nervis. Les noies de l’Arrels plenes feien trontollar la gran defensa de la Penya, i a l´últim minut, la Pili aconseguia l’empat. D’aquesta manera, cada un dels equips de casa aconseguia un puntet en el derbi solsoní tant esperat.


Moltes gràcies a tots per pujar al pavelló!!


I ara sort als dos equips hi a seguir lluitant!!!