dilluns, 16 de novembre de 2009

Pas alternatiu a l’avinguda del Pont de Solsona per obres de canalització de l’aigua pluvial


16/11/2009

Els treballs començaran aquesta setmana i duraran fins a mitjan desembre

Aquesta setmana el Servei Territorial de Carreteres de Lleida té previst iniciar les obres de recollida i canalització de l’aigua pluvial a l’avinguda del Pont de Solsona. Per aquest motiu, durant l’horari d’execució d’aquests treballs, que tenen un termini inicialment previst d’un mes, el trànsit quedarà afectat en un sentit de circulació i es donarà pas alternatiu als vehicles.

La regidoria de Governació recomana els conductors que mentre durin les obres utilitzin preferentment carrers alternatius per minimitzar els col·lapses en aquesta zona. L’àmbit d’actuació correspon a tot el pont així com l’entorn de la rotonda de davant del portal del Pont.

Segons explica el regidor d’Urbanisme i alcalde accidental, Martí Abella, en realitzar-se les obres de les rotondes d’aquest sector es van adoptar algunes mesures correctores “molt puntuals”, que ara han demostrat resultar insuficients per drenar el ferm d’aquesta via principal de Solsona. Per això Carreteres assumeix aquesta millora, mitjançant el pressupost destinat a actuacions de manteniment, amb l’objectiu d’”intervenir definitivament en aquesta avinguda per eliminar els bassals que s’hi creen” quan plou.

L'actuació afecta tot l'àmbit de l'avinguda i la rotonda del portal del Pont

Font: Ajuntament de Solsona