dimarts, 10 de novembre de 2009

Montse Auguets esdevé campiona de la Copa Lleida Júnior, Solsona Patí Club

El passat diumenge dia 8 de novembre, a la ciutat de Solsona, es va dur a terme la Copa Lleida de les patinadores de Categoria Territorial i Nacional d’aquesta província.

En representació del Solsona Patí Club hi varem tenir a Patrícia Cases de la categoria “Aleví” i a Montse Auguets de la categoria “Júnior”.

Patrícia Cases va començar a patinar amb el Solsona Patí Club però va haver de deixar-ho durant prop de dos anys. Fa tant sols tres mesos que s’ha tornat a posar damunt d’uns patins i ha reafirmat que el patinatge és un esport que requereix constància i dedicació. Aquesta era la seva primera competició després de dos anys d’inactivitat en aquest esport i la Patrícia ho va fer molt i molt bé realitzant els elements tal i com la nostra entrenadora li estava marcant, ja que cada salt i cada cabriola era una superació davant l’anterior. Aquesta patinadora va ser la millor a nivell coreogràfic de la seva categoria, però tècnicament totes estaven a un nivell molt semblant. Finalment la Patrícia va finalitzar fregant el podi en una excel•lent quarta posició.

Montse Auguets encara està en període de recuperació d’una greu lesió muscular, però treballant dia a dia en la seva rehabilitació ha aconseguit que en un temps rècord pugui estar damunt d’uns patins. Hem de pensar que porta tant sols quatre dies entrenant, encara que de forma suau, i a més a més aquesta patinadora estrenava coreografia. Tot això podia ser perillós per la seva lesió però sempre vàrem creure en ella pel seu esperit de superació i pel seu amor al patinatge artístic. Durant tota la tarda la Montse va patinar superant-se en cada moment, realitzant tots els elements de menys a més i el fet de confiar en ella mateixa va fer que esdevingués en Campiona Júnior de la Copa Lleida 2009. Al pujar damunt del podi en aquesta competició li dóna plaça directa a la Copa Catalana que es celebrarà a Lloret de Mar (Girona) els pròxims dies 27, 28 i 29 de novembre. Per aquest motiu volem desitjar-te el millor per aquesta competició i que molt aviat puguis estar el 100% recuperada de la teva greu lesió.

Des del Solsona Patí Club volem felicitar a la Patrícia i a la Montse, i també a tots els patinadors, pares, mares i amics de la nostra entitat que es van apropar fins a la competició per a recolzar als nostres patinadors. També volem agrair al Sr. Lluís Closa que es va desplaçar fins a la competició per realitzar uns excel•lents reportatges fotogràfics.


Montse Auguets, Ester Fornell, Patrícia Cases i Paula García