dimecres, 18 de novembre de 2009

Montse Auguets es proclama campiona Júnior del Trofeu Ciutat de Mollerussa


Mercè Llordella, Paula Martínez i Patrícia Cases varen obtenir uns bons resultats en una de les últimes competicions de la temporada

El passat diumenge dia 15 de novembre es va celebrar el XV Trofeu Ciutat de Mollerussa, una de les últimes competicions de la temporada 2009.

El Solsona Patí Club va ser l’entitat solsonina amb major representació: a la categoria Aleví hi varen tenir a Mercè Llordella, Paula Martínez i Patrícia Cases, destacant que aquesta era la categoria amb major nombre de participants; i a la categoria Júnior varem estar representats per Montse Auguets.

El programa curt de totes elles va estar destacat per la bona tècnica i per la presència de pocs errors. Tot això va fer que Mercè Llordella es situés en una excel•lent quarta posició a pocs punts del podi, Paula Martínez es va posicionar en un bon setè lloc, Patrícia Cases el finalitzava en novena posició sent seu primer trofeu de la temporada, i Montse Auguets es posicionava en una excel•lent primera posició.

Finalment i després del programa llarg, Mercè Llordella es va classificar en cinquè lloc, seguida per Paula Martínez que ho va fer en sisena posició i Patrícia Cases que es va situar en novè lloc. Montse Auguets va mostrar la seva evolució i es va proclamar campiona Júnior del Trofeu Ciutat de Mollerussa, això va fer que després de la suma de totes les classificacions dels anteriors trofeus Ciutat de Lleida i Ciutat de Solsona, la Montse s’ha proclamat Campiona del Trofeu Federació, guardó que pocs patinadors solsonins han aconseguit.

El Solsona Patí Club vol felicitar a la Montse, la Mercè, la Paula i la Patrícia pel seu treball i que dia a dia mostra la seva constant evolució.