dimecres, 25 de novembre de 2009

Merescudíssims podis dels patinadors del Solsona Patí Club al Trofeu Charlie Rivel de Cubelles

Aquest diumenge, a la població de Cubelles, ha tingut lloc el primer Trofeu Charlie Rivel en homenatge a un prestigiós pallasso natal d’aquesta localitat, reunint a més de 150 patinadors d’arreu de Catalunya on algunes categories comptaven amb més de quaranta participants.

Del Solsona Patí Club hi van participar David Rescalvo, Genís Rescalvo, Marta Miró, Gemma Colilles, Jèssica H. Pallarès, Patrícia Cases, Paula Martínez, Mercè Llordella i Montse Auguets.

En les categories d’Iniciació, en David Rescalvo va finalitzar en 14è lloc a “Iniciació C Majors”, Genís Rescalvo ho va fer en la 25ª posició a “Iniciació C Menors”, Gemma Colilles va aconseguir situar-se en 8è lloc a “Iniciació A” i Marta Miró ho va fer en 10è lloc en la mateixa categoria, Jèssica H. Pallarès va aconseguir situar-se en 5ª posició a la categoria “Certificat”.

Pel que fa a les Categories Nacionals tots els patinadors del Solsona Patí Club van pujar damunt del podi: Patrícia Cases ho va fer aconseguint situar-se en tercer lloc, Paula Martínez ho va fer aconseguint ser la subcampiona i Mercè Llordella es va proclamar campiona d’aquest trofeu, totes elles de la categoria Aleví. Pel que fa a la categoria Júnior la Montse Auguets també es va proclamar campiona de la seva categoria amb una dura lluita entre contrincants d’alt nivell.

Hem de felicitar a tots ells per haver aconseguit aquests excel•lents resultats en aquest trofeu a nivell de tota Catalunya, on hem de destacar l’alt nivell de tots els seus participants i que els patinadors de dues entitats diferents entrenats per la nostra tècnica Ester Fornell van aconseguir nou podis en total.