dimarts, 10 de novembre de 2009

Marta Miró puja de nivell superant el Certificat “A”


Aquest diumenge dia 8 de novembre al matí, a la ciutat de Solsona, es van celebrar les probes de Certificats. Aquestes probes són uns exàmens davant d’un jurat que determina si tot el que està exigit en cada nivell el patinador ho té del tot assolit, sense permetre cap error.


El Solsona Patí Club va comptar amb la representació de: Marta Miró i Gemma Colilles al nivell “A”, i Jèssica H. Pallarès al nivell “Debutants”, totes elles a la modalitat de Lliure.


Marta Miró viu a la ciutat de Barcelona i molts pocs caps de setmana pot venir a entrenar, però va sortir a pista convençuda de tot allò que havia de fer. Des del inici de la seva coreografia obligatòria fins al final, la Marta va patinar amb velocitat i convicció sense cometre cap error, tot això li va valdre per aconseguir superar la proba aprovant el Certificat “A”.


Gemma Colilles és la patinadora solsonina que porta menys temps en el nivell “A” ja que va aprovar el nivell “B” en les últimes probes. La Gemma era un sac de nervis però als entrenaments va mostrar que mereixia estar allí al no cometre errors. Va iniciar la seva coreografia sense errors i amb l’elegància a la que ens té acostumats, però un petit error a una de les cabrioles va fer que no pogués superar la proba, però va deixar molt clar que pròximament serà una digna candidata al nivell “Debutants”.


Jèssica Hernández Pallarès es va posar molta pressió damunt seu ja que si aconseguia superar la proba accedia a Categoria Territorial i deixava de costat totes les competicions amateus. Durant els entrenaments, la nostra patinadora solsonina va mostrar a tot el públic que era la millor patinadora d’aquell matí per executar uns bons elements sense errors. Va iniciar la seva coreografia amb bon patinatge, velocitat i domini dels elements tècnics exigits en aquest nivell. Al arribar al salt clau d’aquest nivell, és va posar massa tensa i li va fer cometre un petit error que li va costar no superar aquest nivell. Hem de destacar que en aquest nivell no es permet cap però que cap error i els jutges s’ho pensen molt bé abans de deixar-los entrar a categoria.


Volem felicitar a la Jèssica, i també a la Gemma i a la Marta per mostrar a tota la ciutat el bon patinatge del Solsona Patí Club, i també agrair la constant col·laboració del Sr. Lluís Closa pels seus excel·lents reportatges fotogràfics.


Ester Fornell, Jèssica H. Pallarès, Marta Miró,

Gemma Colilles i Montse Augets