dimarts, 24 de novembre de 2009

L’Ajuntament ofereix una sessió informativa sobre l’afectació de les obres del carrer de la Regata

23/11/2009

Els treballs començaran durant la primera quinzena de desembre i duraran 6,5 mesos

La reurbanització del carrer de la Regata i d’un tram del dels Dominics és una de les actuacions més complexes del Pla d’intervenció integral del nucli antic de Solsona. Les dificultats tècniques associades al soterrament dels serveis en un carrer estret del centre històric són el principal repte d’aquesta obra, que començarà durant la primera quinzena de desembre. Per aquest motiu, prèviament, la regidoria d’Urbanisme convoca el veïnat de la zona aquest divendres a una sessió informativa.

En la reunió d’aquest divendres, que tindrà lloc a 2/4 de 9 del vespre a la sala cultural de l’Ajuntament, hi participaran els regidors d’Urbanisme i Governació, Martí Abella i Josep Caelles, respectivament, Josep M. Mangas i Florenci Solé, de Construccions Mangas i Fills, i l’arquitecte municipal, Ferran Montenegro.

A més d’exposar al públic les afectacions de l’obra sobre l’entorn i les alternatives de mobilitat per la trama urbana del centre històric mentre durin els treballs, que tenen un termini de 6,5 mesos, també es faran els primers passos per crear una comissió de seguiment.

Aquest òrgan té l’objectiu de fomentar una interrelació fluïda i àgil entre els veïns afectats, l’Ajuntament i la constructora, i canalitzar les inquietuds ciutadanes mentre duri la intervenció. En formaran part representants municipals, veïnals i de l’empresa adjudicatària de les obres.