dimecres, 4 de novembre de 2009

La regidoria de Polítiques d’Igualtat de Solsona tanca la primera edició del curs de recerca de feina

Aquest divendres comencen les classes de la segona edició

Aquest migdia s’ha fet la cloenda del curs de tècniques i habilitats de recerca de feina organitzat per la regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament solsoní per mitjà del Servei d’Orientació Laboral. Han participat en aquesta activitat, que s’ha impartit setmanalment durant el mes d’octubre, una desena de persones que estan a l’atur. Aquest divendres en comença la segona edició, a la qual s’han inscrit una dotzena d’alumnes.

La regidora de Polítiques d’Igualtat, Encarna Tarifa, ha lliurat als participants a la primera edició del curs els certificats d’assistència i els ha recomanat que simultàniament al procés de recerca de feina, continuïn formant-se. Igualment, els ha informat de l’existència de diferents línies d’ajut que ofereixen les administracions per a l’autoocupació.

En el mateix acte, la tècnica de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Solsonès, M. Goretti Sala, ha exposat a l’alumnat els objectius del servei gratuït que s’ofereix al Solsonès a través del Pla Inicia per fomentar la creació de noves empreses tot ajudant els emprenedors a desenvolupar la seva idea de negoci.

El segon curs de tècniques i habilitats de recerques de feina es durà a terme els divendres d’aquest mes de 2/4 de 10 a 2/4 d’1 del migdia a l’aula polivalent del Casal de Cultura i Joventut, ubicada al costat de l’emissora de ràdio. Entre altres qüestions, s’hi tractaran l’elaboració del currículum i una carta de presentació, el mercat laboral, la gestió de les emocions, eines de motivació i la presa de consciència de les habilitats personals. Per a més informació, cal contactar amb l’agent d’igualtat del consistori solsoní, per telèfon al 973 48 00 50 (extensió 122) o bé per correu electrònic a l’adreça agentigualtat@ajsolsona.cat.


Alumnes del curs de tècniques i habilitats per a la reinserció laboral

Solsona, 4 de novembre de 2009