dimecres, 4 de novembre de 2009

INFANTIL C.F. SOLSONA , 1 - C.F. IGUALADA “B”, 4


Alineació: Marc Santaeulària, Marcel Sánchez, Genís Ribera, Àngel Garcia, Joan Santeulària, Víctor Vázquez, Àlex Valverde, Alejandro Ruiz, Amir Ben, Xavier Grau, Ossama Bouyakchar, David Pelegrina, Carles Robles, Albert Testagorda, Kevin Garcia, Nil Pujol i Àlex Solé.

Cinc minuts fatídics

El partit va començar amb dos grans equips a sobre el terreny de joc. Les primeres ocasions del partit van ser pels visitants que veien com un gran porter local ho parava tot el que li llançaven. Els nostres també van disposar d’alguna que altra ocasió, però la pilota no va voler entrar, i quan tot semblava que s’arribaria al descans amb empat a 0 els de fora feien un gran gol gairebé des de mig camp, amb una gran vaselina al porter, i d’aquesta manera s’arriba al descans.
La segona part va començar amb un Igualada amb ganes de resoldre el partit ben aviat, i així ho va fer ja que amb menys de 15 minuts els nostres ja perdien per 0–4. Mal inici dels blaus que van veure com amb 5 minuts de la primera i 15 de la segona del partit se’ls hi escapava de les mans. A partir del 0-4 els nostres van treure una mica l’orgull de dins i van començar a disposar de les millors ocasions del partit, gràcies aquest fet Nil amb una passada amb profunditat aconseguia l’únic gol del partit per part dels escapolats. D’aquí al final ocasions pels 2 equips però sense fortuna per a cap dels dos. Falta d’ambició dels nostres que primerament es té de voler i després podrem. Aquesta setmana ens visita el Santpedor que només té un punt més que nosaltres. A seguir tots junts i a ser tots una pinya. Sort !!!