dijous, 12 de novembre de 2009

II NIT LITERARIA I MUSICAL DEL SOL A CARDONA

El passat dissabte 7 de novembre, el Sol del Solsonès junt amb l’Ajuntament de Cardona i Creu Roja de Cardona varen organitzar en el teatre “Els Catòlics” de Cardona la II Nit Literària i Musical, beneficis de la qual destinats a la segona fase del PLEAS.

Abans de començar la festa les autoritats van visitar l’exposició del taller de fotografies del Club Social del Sol del Solsonès dirigit pel fotògraf Llàtzer al vestíbul de l’arxiu.

En l’espectacle varen tenir lloc actuacions per tots els gustos, des de la dansa fins al cant passant per la música instrumental, la poesia i la literatura. El poble cardoní va respondre de bon grat aportant una gran assistència a l’acte cultural. Els artistes locals varen fer les delícies dels espectadors amb un repertori d’actuacions variat i intens que va anar acompanyat dels parlaments de diverses autoritats. Entre elles varem comptar amb Montserrat Obradors, Regidora de l’Ajuntament de Cardona, que va fer l’obertura de la nit i va agrair als artistes i col·laboradors per la seva generosa resposta; també en Toni Mujal, psicòleg de Sol del Solsonès ens va parlar sobre el desplegament del PLEAS (Pla Estratègic Antidroga del Solsonès i Rodalies) del qual n’és el coordinador; Marià Chaure, President del Consell Comarcal, que va ressaltar la importància del treball que es fa des del Sol; Xavier Trabado, President de la FECAFAMM, ens va recordar la importància de normalitzar les malalties mentals i d’atendre-les com qualsevol altre malaltia; Enric Serra, President del Sol del Solsonès, que es mostrà molt emocionat per la resposta del poble cardoní i Josep Maria Sala, Alcalde de Cardona, que va fer la cloenda de l’acte i va agrair a l’Enric Serra la seva voluntat de involucrar Cardona en tot allò que es fa des del Sol.

La vetllada va finalitzar amb l’entrega d’obsequis a tots els artistes que varen participar en el acte i les autoritats presents.

Fotos (Lluís Closa)