dimarts, 24 de novembre de 2009

F.P.E. ARRELS – JUVENIL-CADET DIVISIÓ D’HONOR
ABRERA, 1 – ARRELS, 10


Arrels: Èrika Bernadó, Alba Serra (2), Natalia Pujol (1), Laura Esteve (2), Natalia Klymyuk (3), Meritxell Jordana (2). Entrenador: Miquel Serra. Delegat: Lluís Pujol.


BON PARTIT I MOLTS GOLS.


El passat dissabte, amb sols sis jugadores disponibles, l’Arrels va disputar un partit contra l’equip d’Abrera.

Les jugadores d’Arrels van sortir a la pista una mica adormides, i les locals ho van aprofitar per posar-se per davant al marcador.

Aquesta superioritat va durar sols uns minuts. Després d’una successió d’atacs constants contra les seves rivals, van aconseguir el premi amb forma de penal. Després de transformar-lo, les jugadores d’Arrels van començar a agafar força i confiança i van ser capaces de marcar quatre gols més abans de que s’acabés la primera part.

La segona part va començar amb la introducció d’una portera-jugadora per part de l’Abrera, cosa que va dificultar una mica el joc de les visitants, poc acostumades a defensar un equip que juga de 5. Però aviat van adaptar-se a la forma de joc de l’altre equip i ho van aprofitar per marcar cinc gols més que van ajustar el marcador final.

El proper partit és a Solsona, el diumenge 29 de novembre a les 12 contra el Corbera. Esperem que la Judit i la Sílvia es recuperin aviat per poder disputar el partit.