dimecres, 25 de novembre de 2009

Espectacular Exhibició de Tardor del Club Patinatge SolsonèsEl passat diumenge, 22 de novembre, al Pavelló vell de Solsona, va tenir lloc l’Exhibició de Tardor del C.P. Solsonès, on s’hi desenvoluparen més d’una vintena de coreografies individuals i en grup.

El Pavelló vell de la nostra ciutat, va acollir el diumenge 22 de novembre, la coneguda Exhibició de Tardor del club. Aquesta proposta està pensada amb l’objectiu de donar a conèixer als pares i mares, així com a altres familiars, l’evolució dels patinadors del C.P. Solsonès en la seva tècnica i estil.

Donat el creixement experimentat en l’escola de patinatge del nostre club, aquest, va creure interessant d’oferir als pares i les mares dels patinadors, una tarda d’exhibició perquè poguessin veure el treball realitzat durant els dies d’entrenament. D’altra banda, també es pretén d’introduir als joves patinadors en el món del patinatge artístic, tot familiaritzant-se en les seves diferents actuacions.

Així doncs, la tarda de diumenge va ser plena de neguits, il•lusions, presses, inquietuds i emocions. L’exhibició començava a les 5 de la tarda, i tots els patinadors ja tenien els patins a punt, el vestuari, el maquillatge i la perruqueria: estaven esplèndids. L’acte d’obertura va cobrar vida amb el tema Black or white, tot homenatjant el rei del pop Michael Jackson.

Top seguit, els diferents patinadors de tots nivells, certificats E, C, B, A i Debutants, i les categories, juvenil i sènior, van anar executant llurs coreografies amb músiques variades i conegudes: La vie en rose, Germà Ós, Moliendo café, Carol of Bells, Romance Anónimo, entre d’altres.

Tot plegat va constar de dues parts: la primera, amb les coreografies individuals; i la segona, amb treballs, també, de conjunt. Va ser el cas de Fades i Bruixes, per part dels patinadors del pre-equip, i Cabaret, per part dels patinadors de l’equip.

Fou una bonica tarda acompanyats dels pares, mares, avis, àvies, tiets, tietes, amics i amigues... Tots a punt per veure els últims treballs dels nostres patinadors. Només em cal, doncs, felicitar-los a tots ells, i encoratjar-los a seguir endavant, millorant-se i superant-se cada dia. Felicitar, també, a la Junta del club per estar en tot, i en tot moment. A tots, moltes gràcies!!!