dijous, 19 de novembre de 2009

El Solsonès rep la junta de l’associació catalana de periodistes de turisme


Els professionals destacaren les grans potencialitats que disposa la comarca

Aquest passat cap de setmana, la nostra comarca, va rebre la visita de la junta directiva de l’Associació Catalana de Periodistes i Escriptors de Turisme, encapçalats pel seu president, Domènech Biosca.

La seva vista pel Solsonès va ser coordinada pel Patronat Comarcal de Turisme del Solsonès amb la col•laboració de la Societat Municipal de Turisme de l’Ajuntament de Solsona i va tenir l’objectiu de donar a conèixer la gastronomia de la comarca i el patrimoni arquitectònic i cultural. A la seva arribada a Solsona, dissabte, van ser rebuts pel president del Patronat Comarcal de Turisme, Albert Muntada i el regidor de turisme de l’Ajuntament de Solsona, Josep Caelles. Diumenge es visità el nucli antic de Solsona, passant pel pou de Gel, el Museu Diocesà i Comarcal, la Catedral de Solsona, amb especial èmfasi al Cambril de la Mare de Déu del Claustre, i la Vall de Lord, on es visità l’església de Sant Llorenç de Morunys i s’aprofità per visitar la I Fira d’Ous d’Euga, que se celebrava el diumenge a la vila.

Els professionals valoraren molt positivament la rebuda i destacaran “les gran potencialitats turístiques de la comarca” i apel•là a la “professionalitat del sector per tal que els visitants es sentin ben tractats, parlin bé del Solsonès i tinguin ganes de tornar-hi”.

La visita comptà amb la col•laboració dels Restaurants Mare de la Font, La Fada i El Monegal.

Font: Consell Comarcal