dimecres, 4 de novembre de 2009

El Rotary Club de Solsona rep la visita del governador del Districte

Benito Sainz emplaça els solsonins a créixer en nombre de socis


SOLSONA, 4 DE NOVEMBRE – Benito Sainz, governador del Districte 2.202 de Rotary, ha participat en la reunió del Rotary Club de Solsona d’aquesta setmana. Ha estat la primera visita a Solsona del màxim representant de l’organització a la zona nord-est d’Espanya. El principal missatge que Sainz ha traslladat als socis solsonins és la fita de fer créixer el Club en nombre de membres. En aquests moments l’entitat solsonina està conformada per una quinzena de persones.

El Rotary Club de Solsona ha exposat al governador els projectes en què ha col•laborat el darrer any i en què està treballant, com el suport a diverses entitats socials de la comarca –Fènix, seu territorial de l’ACAF, Sol del Solsonès...– i l’aportació al Fons d’emergència social de Solsona.

Benito Sainz també ha emplaçat els solsonins ha organitzar el programa Protagonistes del demà, que duen a terme diversos clubs rotaris, consistent a premiar joves amb les millors qualificacions acadèmiques i que demostren tenir vocació de servei a la comunitat amb la seva participació en el teixit associatiu local.

Igualment, per fer difusió dels projectes i objectius de Rotary International, el màxim representant de l’organització a la zona a la qual pertany Catalunya ha proposat al col•lectiu de Solsona organitzar conferències obertes a tota la població.

En la seva visita a la seu del Rotary Club de Solsona, Benito Sainz ha signat el llibre d’honor de l’entitat i ha fet entrega al president, Josep Vilaseca, de la insígnia de l’organització d’enguany, que té per lema “El futur de Rotary és a les teves mans”.