dimecres, 18 de novembre de 2009

El C.P. Solsonès destaca al Xè Festival Internacional d’Andorra, mentre que Rosa Isanta es proclama Campiona del Trofeu Ciutat de Mollerussa


Dissabte, 14 de novembre, diversos patinadors del C.P. Solsonès van presentar al Xè Festival Internacional d’Andorra dues coreografies: Cabaret i Fades i Bruixes; diumenge 15, al Trofeu Ciutat de Mollerussa, Rosa Isanta, aconseguia l’or del campionat en la categoria sènior.

Al Pavelló Poliesportiu de la ciutat d’Andorra la Vella, dissabte passat, s’hi aplegaren més d’un centenar de patinadors provinents de clubs de diverses nacionalitats europees (Catalunya, Andorra i França). El C.P. Solsonès va participar-hi amb la presentació de dos treballs: Cabaret, amb les patinadores de l’equip del club: Iris Viladrich, Maria Riu, Berta Llorens, Iris Capdevila i Sheila Lara; i Fades i Bruixes, amb els del pre-equip: Andreu González, Paula Vilà, Núria Algué, Laura Múrcia, Irene Rodríguez, Montse Rodríguez, Paula Alonso, Núria Closa, Alba Clotet, Sandra Colell, Esther Moreno, Anna Vila i Cunyat, Cati Martos, Anna Vila i Jou, Marta Ortíz, Sira Capdevila, Andrea de la Osa, Judith Merino, Maria del Mar Badia i Maria Alcázar. Tan un com l’altre van ser aplaudits i admirats per la seva posada en escena, la precisa coordinació entre els diferents patinadors i l’acurat vestuari.

Diumenge, 15 de novembre, al pavelló poliesportiu de Mollerussa, va tenir lloc el 15è trofeu que porta el nom de la capital del Pla Urgell. Del C.P. Solsonès s’hi van presentar: Montse i Rosa Isanta; la primera en categoria juvenil, i la segona, en la categoria sènior. Al matí, van tenir lloc els programes obligatoris, on Montse Isanta es posicionava, després d’un molt bon treball, al quart lloc de la classificació; mentre que la seva germana, Rosa Isanta, aconseguia posicionar-se a l’argent del podi. Per la tarda, van tenir lloc els programes lliures. Montse Isanta, tot i mantenir el nivell del matí, va baixar un lloc en la classificació, i obtenia així, un merescut cinquè lloc. Rosa Isanta, per la seva part, després d’executar un molt bon disc llarg, va aconseguir pujar un lloc en la classificació, i obtenir així el títol de Campiona del Trofeu Ciutat de Mollerussa.

Tant el dissabte com el diumenge, els patinadors i patinadores del C.P. Solsonès van destacar en el seu treball a la pista, el seu bon ritme i la seva acurada coreografia. Tots plegats van despuntar per la seva energia i la seva il•lusió patinant i, ens van fer còmplices del seu talent, després d’una llarga temporada d’esforç constant. Des del club, només ens resta felicitar-los a tots i encoratjar-los a seguir treballant per aconseguir grans èxits. Moltes felicitats a tots!

Abans de tancar aquest escrit, ens plau informar als nostres lectors, que aquest diumenge, dia 22 de novembre, a les 17.00h, al Pavelló Vell de Solsona, tindrà lloc l’Exhibició de Tardor del club; es tracta d’una activitat oberta a tothom i per a tots els públics, l’entrada de la qual és gratuïta; així que si no sabeu que fer el diumenge per la tarda, esteu tots convidats a veure patinatge; us hi esperem!


Rosa i Montse Isanta


Les protagonistes de Cabaret


Tots plegats al Xè Festival Internacional d'Andorra

Club Patinatge Solsonès