dimarts, 10 de novembre de 2009

Diagnostiquen un càncer de pàncrees a l’alcalde Xavier Jounou

Solsona, 10 de novembre de 2009

Inicialment es medicava per una pneumònia atípica

L’alcalde de Solsona, Xavier Jounou, ha estat diagnosticat amb càncer de pàncrees. Jounou està ingressat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa des del passat 3 de novembre, tot i que és previst que aquesta setmana torni a casa. Divendres passat va iniciar el tractament de quimioteràpia. Els regidors i regidores de la corporació local han expressat la seva aflicció per la malaltia del batlle i desitgen fermament que la seva recuperació sigui el més ràpida possible.

Tot i que des de mitjan mes d’octubre l’alcalde tenia molèsties pulmonars, no va ser fins la setmana passada que se li va diagnosticar el càncer. Fins aquell moment es va medicar des de final de mes per una pneumònia atípica. En aquests moments està a l’expectativa de comprovar l’evolució dels efectes de la quimioteràpia. En qualsevol cas, de moment no es preveu la seva reincorporació immediata en el càrrec.

Mentrestant, les seves funcions les exerceix el primer tinent d’alcalde, Martí Abella, com a alcalde accidental. Així mateix, el regidor Salvi Nofrarias assumeix de forma provisional la responsabilitat de les àrees municipals de la qual és responsable Xavier Jounou, Parcs i Jardins, brigada i Serveis Funeraris.


Xavier Jounou (juliol '09)

Font: Ajuntament de Solsona