dilluns, 9 de novembre de 2009

Convoquen el Concurs de Postals de Nadal de Solsona


09/11/2009

L’obra guanyadora es premiarà amb 200 euros, que es lliuraran el dia de Reis

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Solsona ha convocat el setè Concurs de Postals de Nadal amb l’objectiu d’escollir la il·lustració de la nadala i la portada de l’agenda d’activitats de les festes que editarà enguany. Les bases es mantenen igual que en les darreres edicions. L’obra guanyadora s’endurà 200 euros, que es lliuraran en un acte públic a la sala de plens del consistori solsoní el dia de Reis.

Els treballs que es presentin en aquest concurs poden realitzar-se mitjançant un procediment i una tècnica lliures, tot i que han de fer una mida de 14 per 18,5 centímetres, en disposició horitzontal o vertical. Es poden presentar propostes fins al divendres 20 de novembre a la 1 del migdia a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) del consistori solsoní. El veredicte es comunicarà a la persona guanyadora el dia 26. La peça seleccionada quedarà en propietat municipal.


840 euros entre els millors pessebres

D’altra banda, dilluns vinent, dia 16, s’obriran a l’OAC les inscripcions per participar al Concurs de Pessebres, que està obert a particulars, famílies, escoles i entitats. En aquest cas es repartiran 14 premis de 60 euros cadascun, entre pessebres clàssics i pessebres moderns.

Les composicions que hi prenguin part han d’estar exposades al públic entre el 20 de desembre i el 6 de gener de l’any que ve en aparadors o llocs de fàcil visibilitat. Aquells concursants que no disposin de cap espai podran utilitzar una sala que cedirà l’Ajuntament. A més, els pessebres hauran d’estar senyalitzats amb el rètol identificatiu que s’entrega en el moment de la inscripció. El jurat valorarà els naixements participants entre els dies 24 i 31 de desembre.

Un altra convocatòria que té lloc amb motiu de les festes nadalenques és el Concurs d’Aparadors, organitzat per la regidoria de Promoció Econòmica amb la col·laboració de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC). Properament se’n publicaran les bases. Tota la informació relacionada amb aquests concursos es pot extreure del web de l'Ajuntament de Solsona.

Font: Ajuntament de Solsona