dijous, 26 de novembre de 2009

Comença la campanya per la consulta sobre la independència

Avui divendres començarà oficialment la campanya electoral pel referèndum sobre la independència de Catalunya que se celebrarà a Solsona el proper 13 de desembre.

L’acte oficial d’inici de campanya comptarà amb la tradicional penjada de cartells que es realitzarà a partir de les 8 del vespre a la plaça del Camp. La penjada de cartells comptarà amb la participació dels membres de l’Associació Volem Decidir, impulsora de la consulta sobiranista a Solsona, i és oberta a tothom que hi vulgui participar.

L’Associació Volem Decidir ha convidat a l’acte els representants dels partits polítics solsonins (CiU, ERC, El Comú i el PSC) que van donar suport a una moció a favor de les consultes sobre la sobirania de Catalunya aprovada recentment a l’Ajuntament de Solsona. Durant l’acte es farà la lectura d’un manifest animant a la participaió dels solsonins i les solsonines amb l’objectiu que la consulta reculli el màxim d’adhesions possibles.

Concert per la Consulta
Les activitats de difusió i promoció de la consulta sobre la independència que se celebrarà a Solsona el proper 13 de desembre no s’aturen. Aquest diumenge 29 de desembre se celebrarà al Teatre Comarcal de Solsona una vetllada musical. Sota el títol de Concer per la Consulta, l’Associació Volem Decidir ha programat un concert en el qual hi seran presents diversos artistes i entitats solsonines que donen suport a la iniciativa.

El concert comptarà amb la participació de Roger Mas, Moixic, Ivan Dach, l’Orfeó Nova Solsona, Els Ninyos, Pep i Elisa, Carles Merino i el Mag Pere. L’acte serà presentat per Núria Bonet i començarà a les 5 de la tarda per tal de no coincidir amb l’inici del partit de futbol entre el FC Barcelona i el Reial Madrid.

Es constitueix la Comissió Electoral de Solsona
Per altra banda dilluns passat es va constituir la Comissió Electoral de Solsona, l’organ encarregat de vetllar per la transparència del procés de la consulta sobiranista de Solsona. La Comissió està formada Joan Mas i Pujol, com a president, Joan Miquel Villaró i González, Neus Ollé i Torrent, Mercè Bonany i Llorens i
Joan Viladrich i Aynés, secretari amb veu però sense vot i membre de la Comissió Ciutadana Organitzadora de la Consulta per la Independència a Solsona.

Josep m Montaner i Reig