dijous, 19 de novembre de 2009

Cinquena edició de la Guia de Serveis de Solsona i Comarca


El Consell, l’Ajuntament de Solsona i l’Associació de Festes del Carnaval tornen a editar una única guia conjunta d’establiments i empreses per a tot l’any

Per cinquè any consecutiu, el Consell Comarcal del Solsonès, l’Ajuntament de Solsona i l’Associació de Festes del Carnaval de Solsona tornaran a editar plegats la Guia de Serveis de Solsona i Comarca per al proper 2010, així ho han decidit després de realitzar una valoració més que positiva de l’edició del 2009, aquesta mateixa setmana.

En una reunió celebrada aquests dies entre les tres parts, s’ha acordat també que per aquest any, es pretén ampliar el nombre d’establiments i empreses presents a la Guia, tot establint contactes amb les diferents associacions professionals del sector, així com també garantir la distribució a totes les llars de la comarca. Així com també, enguany es modificarà el format per poder recollir les adreces webs i de correu electrònic dels professionals.

També es mantindrà la part d’informació general de la comarca, introduïda l’any passat, on hi constava el calendari de fires i festes de la comarca, els horaris del bus Solsona-Olius o del transport públic amb Barcelona i Lleida, entre altres.

Així, des del Consell Comarcal es realitzaran en breu les trucades als diferents establiments per confirmar-ne la seva presència i les seves dades. Per aquells que no van aparèixer en l’edició del 2009 o aquells que ja no hi vulguin sortir, poden telefonar al Consell Comarcal (973 48 20 03) per a informar de les seves dades per a la Guia d’enguany.

Font: Consell Comarcal del Solsonès