dimarts, 17 de novembre de 2009

CF SOLSONA JUVENIL: C.F. SOLSONA , 5 - C.F. BELLVER, 2


Barcons, Remí, Andreu, Aleix, Joanjo, Sarri (3), Aresté, Puig, Liyak, Moussa i Marc. També: Nil i Isidre.

El cuer ens posa contra les cordes

Un equip molt jove dels blaus viatjava diumenge a la tarda a Bellver de Cerdanya contra el rival que ocupa la darrera posició i normalment perd per golejades.

Els solsonins van recordar abans de començar que tots els partits s’han de jugar per guanyar-los però la mentalitat va semblar no ser la correcta durant tot el partit i això gairebé es paga car. Tot i això en el primer minut de joc Moussa no arriba a empènyer una pilota per uns centímetres quan estava tot sol i en els 10 minuts restants s’arriben a errar 3 1 contra 1 amb el porter local. El joc era desastrós ( l’estat del camp hi influïa però no era l’excusa ) però les oportunitats sovintejaven i feien pensar en un partit fàcil. Al min.26 però en la primera arribada dels ceretans marquen l’1 a 0. L’equip solsoní segueix tranquil i en el 36’ Marc posa l’1 a 1 i així s’arribaria al descans d’una primera part nefasta.

A la segona l’equip va voler reaccionar conscients del mal joc i relaxament del primer temps però el gerro d’aigua freda va caure als 10’ de la segona, segona arribada i 2 a 1. No ens ho podiem creure!! Nosaltres en canvi, teníem la pilota, arribàvem i fallàvem... Al min.60 Moussa empata el partit. Al 65’ el porter li para un penal a Puig. Definitivament no era el nostre dia... Tercera arribada dels locals i última en tot el matx i gairebé marquen el tercer, a més a més el nombrós públic comença a apretar de valent. Els escapolats nerviosos temien ja per la victòria.
En els últims 25min però Sarri va estar més encertat de cara porteria i va marcar els 3 gols restants que alleugeraven finalment als de Solsona.


Hat-trick de Sarri